28-11-2008, 14:31
geçen hafta sonu ben tuzda balık yaptım ilk defa evde denedim ve harika oldu ama bu şekilde değil 1,5kg tuzun içinde 1,350kg levrek. tuzu 3 yumurta akı ile yuğurup hamur kıvamına getirdim balık puları temizlenmeden içi temiz olarak hiç bir yerinden tuz deymeyecek şekilde tuzun içine benim oğlanın deyimiyle saklanacak önceden 180c ıstılmış fırınada 50dk pişireceksin ve sonra yanında rakısı salatası yiyeceksin 10 numara...
nihat abi bu senin tarif her balıkta oluyormu onunda tadına bakalım..
nihat abi bu senin tarif her balıkta oluyormu onunda tadına bakalım..

memoli İZMİR/1979
![[Resim: keserimxq1.jpg]](http://http://img264.imageshack.us/img264/4804/keserimxq1.jpg)