Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tuzda Balık
#8
geçen hafta sonu ben tuzda balık yaptım ilk defa evde denedim ve harika oldu ama bu şekilde değil 1,5kg tuzun içinde 1,350kg levrek. tuzu 3 yumurta akı ile yuğurup hamur kıvamına getirdim balık puları temizlenmeden içi temiz olarak hiç bir yerinden tuz deymeyecek şekilde tuzun içine benim oğlanın deyimiyle saklanacak önceden 180c ıstılmış fırınada 50dk pişireceksin ve sonra yanında rakısı salatası yiyeceksin 10 numara...
nihat abi bu senin tarif her balıkta oluyormu onunda tadına bakalım..Seerf
memoli İZMİR/1979[Resim: keserimxq1.jpg]
Bul
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Tuzda Balık - Yazar: LeVrEkCi - 02-01-2006, 20:19
Tuzda Balık - Yazar: biber10 - 27-11-2008, 03:21
Tuzda Balık - Yazar: ANTALYALI07 - 27-11-2008, 09:55
Tuzda Balık - Yazar: naxos 5 - 27-11-2008, 09:58
Tuzda Balık - Yazar: Uzun_ahmet - 27-11-2008, 10:01
Tuzda Balık - Yazar: adem77 - 28-11-2008, 02:44
Tuzda Balık - Yazar: alperburdur - 28-11-2008, 13:58
Tuzda Balık - Yazar: memoli3579 - 28-11-2008, 14:31
Tuzda Balık - Yazar: adembaba - 28-11-2008, 23:52

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Alyanak,Tuzda İlik Oldu.... Sargoz35 10 2,959 18-11-2012, 20:30
Son Yorum: ALTAYLI
  tuzda somon brösi 11 2,728 15-11-2012, 20:26
Son Yorum: istavritci

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi