Yorumları: 4
Konuları: 2
iyi günler arkadaşlar.ben kartalda sandal kiralıyarak balık tutan bir arkadaşınızım. hepinize ras gele.ben bir konu hakkında yardımınızı rica ediyorum.sandal kiraya veren arkadaşımızın hiç bir belgesi yok.sandalları 4-4,5 mt.dir.sandallarında can yeleği ve simidi vardır. ancak bu işi resmi yolllarla yapmak istiyor.bunun için gerekli belgeleri çıkartmak istiyor. ancak böyle bir belgenin olmadığı kendisine söylenmiş.böyle bir belge var mı ve nerelere başvurmalı?yardımlarınızı rica ediyorum.teşekkürler
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
murat böyle bir konuya değinmen güzel. ancak ben sana pek yardımcı olamayacağım. çünkü bizim burada (yunanistan'da) kanunlar çok farklı. biz bütün evraklarımızı ya da yeni çıkan avrupa kanunlarını bölgemizdeki sahil güvenlikten öğreniyoruz. sen de oradaki sahil güvenlikten gerekli bilgileri alabilirsin diye düşünüyorum. ayrıca sitedeki arkadaşlar da sana gerekli bilgileri verecektir eminim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
muraturen yazdı:iyi günler arkadaşlar.ben kartalda sandal kiralıyarak balık tutan bir arkadaşınızım. hepinize ras gele.ben bir konu hakkında yardımınızı rica ediyorum.sandal kiraya veren arkadaşımızın hiç bir belgesi yok.sandalları 4-4,5 mt.dir.sandallarında can yeleği ve simidi vardır. ancak bu işi resmi yolllarla yapmak istiyor.bunun için gerekli belgeleri çıkartmak istiyor. ancak böyle bir belgenin olmadığı kendisine söylenmiş.böyle bir belge var mı ve nerelere başvurmalı?yardımlarınızı rica ediyorum.teşekkürler
murat bey tekneyi kiraya verenmisiniz kiralayanmı?
Yorumları: 4
Konuları: 2
benim kendi teknem var.özel tekne kullanım belgemde var. ancak aynı yerde bulunan arkadaş kiraya veriyor ve çok sevilen bir arkadaş sadece balığa gidenlere sandal veriyor.balığa çıkan arkadaşlarda desteklediği için arkadaşımıza yardımcı olmak istiyoruz