Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siftah
Mehmet abi sezonu açmışsın valla. Bereketlide geçmiş. Paylaşımlarınızın devamna inşallah...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
dincobey yazdı:mehmet abi sezonu güzel açmışsın eline sağlık afiyet olsun
Teşekkürler..

MaVrUşGiL yazdı:Mehmet abi, bizimde ilk siftahımız mezgitti, yerken tadına doyamadık. Afiyet şeker olsun.
Teşekkürler Serkan..

Tropheus yazdı:masallah guzel av olmus sporda iyi olmus.
Bunun üstüne bahçe sporları da iyi geldi..Siyirdim

yalova tatar yazdı:köylüm bereketli olsun mezgitler güzel iri iri gelmeye başladı bende bugün açtım sezonu hayırlı uğurlu bol balıklı sezonun uz olsun hep beraber
Köylüm teknede tava sezonunu da açalım artık..[Resim: icon7.gif]

fish or die yazdı:mehmet abi güzel siftah olmuş bereketli ve afiyet olsun çıtırları almışsınız
Teşekkür Murat Organizasyonda daha iyilerini çıtırdatmanız dileğimle..

Albatros-gr yazdı:Mehmet abi,sezonu guzel acmissiniztebrikler
afiyet olsun
Erol abime gecmis olsun selamlarimi ilet...durumunu basimdan gectigi icin cok iyi anliyorum...calanlar icin kotu soz ve beddua edipte seviyelerine inmek istemiyorum...Allah`indan bulsunlar
Yarın yeni motor geliyor,sabah almaya gideceğiz,sağlık olsun diyorum cana gelmesinde..(Selamını ilettim)

bucalıfikret yazdı:mehmet abi elinize sağlık açılış güzel olmuş bol balıklı avlarınız olsun erol abiye selam afiyet olsun rast gele.
Sağol Fikret size organizasyonda bol şanslar..[Resim: icon7.gif]

LeVrEkCi yazdı:mehmet abi mezgit heryerde ve çok çok bol arada kırlangıç geliyor hafta sonu 8-10 tane kırlangıç geldi ama çok küçüktüler geri saldım 1 tane büyük geldi oda ince takımdan dolayı alamadım.
bu sene sanıyorum balık çok bol olacak.afiyet olsun rastgele.
Burada bütün kıyıları mezgit basmış Nihat millet kıyıdan çapari ile topluyor ama aynı Kartal'daki gibi çok küçük.Bizde önce 4 no iğne kullandık gelen balık ufak olunca 2 no.iğneli takıma geçtik.Yemi de iri takınca güzel mezgit almaya başladık ama mubarek balıkta ne ağız var arada ufaklıklar da kafası kadar iğneye geldiler engel olamadık tutulan balığın yarıdan fazlası;zarar görmemiş ufaklıklar denize iade edildi.Bu sene inşallah kırlangıçta göreceğiz,bizim arkadaşlardan Metin geçen hafta güzel bir kırlangıç almış..

balıkcı uğur yazdı:bu sıra iyi mesgit çıkıyo herhalde mehmet abi erden abide almış mezgit sende bende tık yok
hepinize afiyet olsun benim yerimede atın ağzınıda iki tane
Senin canın sağolsun Uğur benim payıma düşenin hepsi senin yerine olsun.Sabret senin sezonun da açılınca yayınları,aynalıları benim yerime ağzına atarsın..[Resim: icon7.gif]

tatar35 yazdı:bereketiniz daim olsun ve tabiki afiyet olsun.
Teşekkürler..

ALTAYLI yazdı:Kaptan afiyet olsun da sen biraz abartmışsın böyle kendini zorlayıp yıpratma neme lazım spor olarak düşünsekte bu tarz işler aheste beste olmalı öyledeğilmi
Ercan kaptan bu kış öyle yattık ki bahçe fotosunda gördüğünüz gibi göbek bizim balkonla yarışır hale geldi[Resim: icon7.gif] hiç olmazsa yaza kadar birazıyla vedalaşmam lazım..

orhanekmekci yazdı:Yalova grubunundan bundan sonra bol bol av raporları geleceğini gösteriyor.Mehmet bey,Erol bey yeni sezonunuz hayırlı olsun.Mezgitler içinde afiyet olsunSeerf
Teşekkürler Orhan kaptan Seerf

ufuktan26 yazdı:Mehmet abi av sezonun hayırlı olsun.Tebrikler.
Afiyet olsunSeerf
Teşekkürler hocam..Seerf

doktor yazdı:Mehmet abim bereketli olsun siftah sı sizden bereketi ALLAH tan güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim.
Teşekkürler doktor..

Krizoberill yazdı:Mehmet abi sezonu açmışsın valla. Bereketlide geçmiş. Paylaşımlarınızın devamna inşallah...
Teşekkürler Ahmet..[Resim: icon7.gif]
Bul
mehmet abi güzel sezon açılışı tebrikler bereketli olsunAlkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
siftahınız hayırlı olsun mehmet abi erol abimede selamlar... yakında istavrit raporlarınıda bekliyoruzAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
alperburdur yazdı:mehmet abi güzel sezon açılışı tebrikler bereketli olsunAlkis
Sağol Alper..

araphüso26 yazdı:siftahınız hayırlı olsun mehmet abi erol abimede selamlar... yakında istavrit raporlarınıda bekliyoruzAlkis
Teşekkürler Hüseyin..
Bul
mehmet abi bereketli olsun
Bul
Yeni sezon Hayırlı ve bereketli olsun.Alkis
Bul
memetciğim harika bundan iyisi can sağlığı afiyet olsun Alkis
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
bereketli olsun.. Alkis
Egemen 1989