Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siftah
Pazar günü öğle üzeri arkadaşım Erol ile birlikte nihayet bu yılın ilk denemesini yapabildik.Erol'un teknesi ile denize çıktık.Motoru çalındığından ve yeni aldığı motor henüz gelmediğinden kürekle çıktık ve açılmadık.Tabiki mezgitten başka da bir şey bulamadık (15-20 kulaç) ama mezgitler de fena değildi doğrusu.
Takım 3 köstekli yemli dip oltası (0.25 beden,0.20 köstek misinası)
2 no.uzun pala iğne
75 gr.kurşun
Yem istavrit

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Mehmet abi sezonu açmışsınız bereketli olsun bakalım, küreklerle zor olmuştur ama değmiş doğrusu erol abi sanada hürmetler...Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Mehmet abi sezon açılışınız hayırlı uğurlu olsun.Bereketli ve bol avlar dilerim.Mezgitler fena değil gerçekten, afiyet olsunAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Mehmet abi sezonu açmışsınız bereketli olsun bakalım, küreklerle zor olmuştur ama değmiş doğrusu erol abi sanada hürmetler...Alkis
Evet Ahmet kürekle hamlıktan dolayı zor oldu [Resim: icon7.gif] yoksa deniz çok güzeldi.Akşam tutulmadık kas kalmamıştı [Resim: icon7.gif] Bir üstüne dün (bütün gün) Erol ve komşularla çim biçtik ne halde olduğumuzu hiç sorma Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
mehmet abi sezonu güzel açmışsın eline sağlık afiyet olsunAlkis
Bul
Mehmet abi, bizimde ilk siftahımız mezgitti, yerken tadına doyamadık. Afiyet şeker olsun.Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
masallah guzel av olmus sporda iyi olmus.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
köylüm bereketli olsun Alkis mezgitler güzel iri iri gelmeye başladı bende bugün açtım sezonu hayırlı uğurlu bol balıklı sezonun uz olsun hep beraberSeerfAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
mehmet abi güzel siftah olmuş bereketli ve afiyet olsun çıtırları almışsınız Seerf Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Mehmet abi,sezonu guzel acmissinizAlkistebrikler
afiyet olsunSeerf
Erol abime gecmis olsun selamlarimi ilet...durumunu basimdan gectigi icin cok iyi anliyorum...calanlar icin kotu soz ve beddua edipte seviyelerine inmek istemiyorum...Allah`indan bulsunlar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mırmır mırmır mırmır siftah BALIK and OZAN 18 5,884 09-09-2007, 21:17
Son Yorum: ekmekçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi