Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
denizde solucan salyangoz
harun77 yazdı:orhan abı denız solucanı varmı sızın oralarda bızım burda kıyıda kumlukta kuru yosunlar olur onları eseleyıpıcınden cıkıyor aynı toprak solucanı gıbı bulabılırsen bıde onla dene solucanla yakaladıklarımız ızmarıt,ısparı.mırmır,ıstavrıt. tavsıye ederım rastgele

Harun,mümkünse fotosunu koyabilirmisin.Benim bildiğim cok ince oluyor kumdan çıkıyorAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Harun,mümkünse fotosunu koyabilirmisin.Benim bildiğim cok ince oluyor kumdan çıkıyorAlkisSeerf
Benim bildigim deniz solucanida dalganin tam attigi yerde kumu biraz esersen cikiyor..ince oluyor..fakat 6-7 no kanca ile avlanmaya yeterlidir ..diyorumGulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Benim bildigim deniz solucanida dalganin tam attigi yerde kumu biraz esersen cikiyor..ince oluyor..fakat 6-7 no kanca ile avlanmaya yeterlidir ..diyorumGulumse
Senin söylediğini biliyorum Faruk, Harunun anlattığı değişik geldiGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Senin söylediğini biliyorum Faruk, Harunun anlattığı değişik geldiGulumse
Tabi ya...Harun kuru yosunlarin icinde ciktigini soyluyor..ilginc,her halde bir fotosunu koyarda goruruzSeerf
Bul
ssayın ustam harikasın valla ne güzel olmuş olurmu diye çok düşündük ama hiç uygulamadık.
Bul
evet ınce oluyor aynı dedığınız gıbı fakat ıs yapıyor solucanın cıktığı yer faruğun dedıgı gıbı yosunların altındakı kumu kazarken ıcınden cıkıyor bazen buyuklerıde var yağmurlar dınsın gıder cıkartırım fotoyuda gonderırım
ben yosunların ıcınde derken bızım burda mendereğın yanında kumluk var ıdonun daldasıyla denızdekı nyosunlar karaya vuruyor o yosunlar kuruyor onun ıcınden bıle cıkıyordu aynı denız solucanı
Bul
fotokopici yazdı:ssayın ustam harikasın valla ne güzel olmuş olurmu diye çok düşündük ama hiç uygulamadık.

Böylece benim kafamdaki soru işaretleride bitmiş olduGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhan abı sımdı menderekten geldım bırtane bıle solucan bulamadım (denız solucanı) asıl benım cıkartmak ıstedığım bızım burda kaca marmara derler karıdese benzer kırk ayak gıbı onu levreğe eskınaya kullanırız kumun ıcınde yasar denız sahılınde kurekle kazıp kepcenın ıcıne dokerız varsa ıcınden alıp doğru balığa ama sımdı oda cıkmıyor olsun yıne canlı karıdes bulabılırsek onla gıderız abı hayırlı gunler bol balıklar
Bul
harun abi o senin dediğin deniz solucanı taş köprü köyünün deniz kıyısı tarafında altınkum sitesi önünde bol bol var ama şimdi var mı bilmiyomm mır mır zamanı biz onu kumun içinden çıkarıp balığa yem olarak kullanıyoduk ama boru kurdu gibi olmuyo.
Bul
harun77 yazdı:orhan abı sımdı menderekten geldım bırtane bıle solucan bulamadım (denız solucanı) asıl benım cıkartmak ıstedığım bızım burda kaca marmara derler karıdese benzer kırk ayak gıbı onu levreğe eskınaya kullanırız kumun ıcınde yasar denız sahılınde kurekle kazıp kepcenın ıcıne dokerız varsa ıcınden alıp doğru balığa ama sımdı oda cıkmıyor olsun yıne canlı karıdes bulabılırsek onla gıderız abı hayırlı gunler bol balıklar
Canın sağolsun Harun kardeşim.Kum solucanını konuşurken değişik bir yem girdi arayaBobosanada bol balıklı günler,rasgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi