Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Kayıt Tarihi: 04-05-2006
sabah 4 te balık tutmaya başladık.dip oltalarını attık.Solucan kullandık.Küspelide attık belki sazan gelir diyerek.6 ya kadar 2 tane kadife aldık.saat 7-8:30 arası ise 4 tane aldık.ondan sonrada zaten bir daha vurmayı kesti öğle olmadanda avı bitirdik.
[attachment=1084]
[attachment=1085]
[attachment=1086]
[attachment=1087]
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Kayıt Tarihi: 06-07-2006
Vıh ! Ben de orda olsaydım keşke. Tebrik ederim sizi. Güzel balıklar.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Kayıt Tarihi: 20-12-2005
Şehir: Çanakkale
Burhan deniz zargana kaynıyor kap oltanı hadi balığa hava şuan müsait
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Kayıt Tarihi: 13-04-2006
güzel balıklar afiyet olsun
rasgele
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Kayıt Tarihi: 04-05-2006
daha yemek nasip olmadı.buzluğa attım.kadife balığının derisi yüzülerek dahada lezzetli oluyormuş.Bu konuda bilgisi olan varmı.Yada en güzel tadı nasıl alırım.mesela mangalda fena olur mu?yada kızartması.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
Kayıt Tarihi: 08-03-2006
ağam kadifeyi hafif kızartıp derisini çatalla kolayca alabilirsin daha sonra kızartmanın asıl işlemini yap deri çabuk ayrılıyor bide deriyi yüzme işi var ama kadife kaygan bir tür olduğu için zor iş balığı sırtından ve karnından deriyi kas solungaçlarınınaltındanda deriyi etden ayırıp penseyleyüz daha kolay olur
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Kayıt Tarihi: 04-05-2006
tamam kamil abi deneyeceğim.
Yorumları: 105
Konuları: 15
Kayıt Tarihi: 24-05-2006
cok güzel kadife yüzerim
sen onları ver kargoya yaz
murat badak
istanbul diye
kime sorsalar söylerler
ben ilgilenirim onlarla
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Kayıt Tarihi: 04-05-2006
oldu muratcım .Yarın gönderiyorum.Ha unutmadan sende pişirdikten sonra ilker torun dikmen ankara desen yeter.ben balığın kokusuna gönderdiğin kargo şirketinide bulurum.Düşünmen yeter .canın sağolsun.elbet yakın olsak beraberde yapardık.