Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Arkadaşlar geçen pazar günü yine kirmirdeydik.bizim mekanlardan sayılır.burası yine aynı çay fakat devamında bir yer.yolu çok bozuk.arabanın ön takımlarını hallettik.uçurum denilen bir yer var.oraya gittik.ilk defa gittik.manzara çok güzel ama aşağıya inmek nasıl olacak onu 10-15 dk düşündük.her yer uçurum.en sonunda yanımıza ağırlık yapacak şeyleri almayalım dedik.ama aşağıya 30 dk da ancak indik.öğlene kadar pek bi şey tutamadık.bu arada inerken malzemelerimizden o heyecanla aşağıya indirmediğimiz (unutmuşuz).tabak kaşık çatal benim foto.mak.(yiğende vardı ama onunda pilleri işin içine etti) yedek piller,sigaram ,yedek kamış, makina vs .fark ettik.öğleden önce çekebildiğimiz sadece manzara oldu.öğleden sonra ise 12-15 kadar kefal aldık.bide hiç bilmediğim yassı bir balık geldi.ama ondan bi tane aldım.o balığın yasak olup olmadığını bilmediğimden türünü öğrenmek için attım livara.dönüşe geçmeden önce indiğimiz bu tepeyi geri nasıl çıkacağız diye kara kara düşünmeden de edemedim.ve korktuğumuz başımıza geldi.tepeyi yavaş çıkmaya başladık.ama 5 dk geçmeden bacaklarımızın koptuğunu sandık.hamlık çöktü.artık dinlene dinlene 1 saat 25 dk da o tepeyi çıktık.ama arabanın yanına geldiğimizde hepimiz bir tarafa serildik.ayağa kalkamıyoruz.bir ara nefesimin gittiğini bile hissettim.balıkları evde çekersin diye yiğene verdim.akşam mangal yapmışlar .aradım foto çektinmi diye.abi balıklar midede .nasıl çekeceğiz ... O bilmediğim türü bi dahikine fotoğrafını çekip ne olduğuna öğreneceğim.burdada paylaşırız.
Balık azda olsa yorulduk ama stresimizde yine attık.bi dahikine buraya yukardan ırmağın kenarından yürüyerek geleceğim.o 500 mtlik tepeyi inip çıkmaktansa ırmağın kenarından 10 km düz yolda yürür gibi yürümeyi tercih ederim
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sigaranın zararları ilker bırak şu illeti.
resimler güzel paylaşım güzel teşekkürler arkadaşım.
Yorumları: 454
Konuları: 19
manzarada çok güzelmiş. bidahakine balık resimleride olur inşallah. paylaşım için teşekkürler. rastgele..
tepeden bakınca su küçük gibi gözüküyor.ama şöyle söyleyeyim.
2. resimdeki yer. 3.resimdeki önde arada gözüken yer.az çok büyüklük anlaşılıyor.
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
ilker abi manzara harika, yalnız omanzaraya balık resimleri çok yakışırdı, inşallah birdahaki sefere onlarıda görürüz, rasgele
Yorumları: 57
Konuları: 7
Mekan süper söylediğinize göre çıkan balık da çok iyi daha nolsun. Bundan iyisi can sağlığı. Uçurumları da dert etmeyin ya. Bu işin tuzu biberi
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ilker bidakine suya yakın yerlere git yorulma ne işin var uçurumlarda orda burda yollarda helak olucan sonra manzara harika 4 üncü resimdeki arka planda görülen yer iniş için müsaitmiş yinede balık almışsınız tebrikler
süper tabiatta harika müthiş görüntüler yine üstten 4. resim bence çok çok güzel anlatıyor.
yalova tatar yazdı:ilker bidakine suya yakın yerlere git yorulma ne işin var uçurumlarda orda burda yollarda helak olucan sonra manzara harika 4 üncü resimdeki arka planda görülen yer iniş için müsaitmiş yinede balık almışsınız tebrikler
erden abi o 4. resimde sanki hemen inilecek gibi duryor.ama oranın altı uçurum.dedimya 10-15 dk sağa sola patika yol aradık ama bulamadık.karşı taraflarda yol olsa ordan inmesi daha güzel ama oralara gelmek için hiç yol yok.insan eli ayağı değmemiş bir yer.
Bu arada avda tavuk ciğeri ,hamur,sinek,çekirge ama siyah olandan (orada suyun kenarında az da olsa buldum.genelde bu siyah çekirge pek bulunmaz.ama buluncada altın bulmuş gibi sevindim.)kullandım.mantarlı olta tek iğneli.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yer harika balık ta fena olmamış.Neticede ne olacağını bilmeden indiniz. İlker kardeş sana tavsiyem sigarayı hemen bırakman olucak. Bu yaşta bile zorlandığına göre ilerisini düşünemiyorum. Tercih senin nefes senin. Eğer bırakmayacaksan bir daha böyle yerleri kendine zorlama ama bırakmalısın.