Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
amatör balıkçı belgesi hk.
hayrettin-18 yazdı:SnifsinfAmatör balıkcı belgesi olmadan org.olmaz o zaman.kıyıda sorar,teknede sorar.kıyıda neyse ne de açılmışın denize sordular yok dedin "in aşağı kardeşim" derlerse nöreceeez.SiyirdimSeerf
işte ozaman tek sıra alinde denize Siyirdim
Bul
hayrettin-18 yazdı:SnifsinfAmatör balıkcı belgesi olmadan org.olmaz o zaman.kıyıda sorar,teknede sorar.kıyıda neyse ne de açılmışın denize sordular yok dedin "in aşağı kardeşim" derlerse nöreceeez.SiyirdimSeerf
adalet karşısında ne yapacaksın hayrettin abi salcaksın kendini suyaSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bul
Yok öyle teknededen inmeHadiordanönce balık avlandığın yerden Çeşme Dalyana sahil güvenlik binasına gideceksin 360Tl cezan yazılacak sonrası sana kalmışHappy
Bornova - izmir
Bul
kıyıdan avlanırken filan istemiyorlar demeHiHi pek bilgim yok bu konudada uğraşmayalım sonra polis filan
Bul
kzltp yazdı:kıyıdan avlanırken filan istemiyorlar demeHiHi pek bilgim yok bu konudada uğraşmayalım sonra polis filan

Yukarıda Mehmet abin yazmış,2/2 nolu tebliğin 4üncü maddesi aklında bulunsun.Kıyı avcılığında gerekli değilGulumse
Bornova - izmir
Bul
hee iyi belge filan .......
Bul
herkeze selam arkadaşlar evet bu belgeyi almak mecbur değil resmi gazete yayımlandı jandarma hala belge soruyor talı su balıkçılığında hemen hemen her gittiğimiz bölgede rahatsız ediliyoruz (sezon açıkken) zaten kurallara dikkat ediyoruz gel görki devlet kanun çlkarıyor uygulayıcılar bundan bi haber ormana gidersin ormancı başına dikilir köye yakın bir yerde muhtar + jandarma ondan sonra anlat derdini anlatabilirsen Baby
Bul
brösi yazdı:herkeze selam arkadaşlar evet bu belgeyi almak mecbur değil resmi gazete yayımlandı jandarma hala belge soruyor talı su balıkçılığında hemen hemen her gittiğimiz bölgede rahatsız ediliyoruz (sezon açıkken) zaten kurallara dikkat ediyoruz gel görki devlet kanun çlkarıyor uygulayıcılar bundan bi haber ormana gidersin ormancı başına dikilir köye yakın bir yerde muhtar + jandarma ondan sonra anlat derdini anlatabilirsen Baby
Sorun burada işte.Her kurumun tebliğden veya yapılan değişikliklerden haberi olmuyor veya ilgilenilmiyor.
En iyisi tebliğ örneğinden bir çıktı alıp yanımızda taşımak ve yasak diyene buyur bak demek olacak galiba.. Smile
Bul
ah be hayrettin valla yaraya parmak bastın fazla yazmak istemedim ama evet aynen böyle bize ormanda içki içiyorsunuz diye 282 tl para cezası kesmeğe kalktı jandarma yok böyle bir birşey ya bukadarı anca türkiyede olur derler ya işte al sana program (en yakın köy kilometrelerce uzak)
Not:
mesire ve piknik yani ailece oturulan yerlerde bölgenenin mülki amiri bu yasağı koyabiliyormuş
yani ormanda değil hala bu olaya gülüyom yazarken ya
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Happy evet abi haklısın maydonozda hergün balıkdaymışsın haberlerde öyle diyorlar Siyirdim

Her gün olmasa bile bir-iki günde bir küçük kızıma aşı yapıyorum.Bir hevesli o çıktı diğerlerinde iş yok.Olta atıyoruz ama ne balık var ne bir şey.Yazık çocukta hevesini alamıyor.Beceremiyoruz her halde.Yakında yine zıpkına baş vuracağız bu gidişle.Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sahiplik belgesi Özel tekneler İÇİn AFALA 0 2,431 23-09-2008, 23:45
Son Yorum: AFALA
  sarı balıkçılık belgesi(gerçek-gemi-amatör su ürünleri tezkeresi) ozoca51 20 13,461 03-10-2007, 11:54
Son Yorum: naladag
  Amator balıkçı ruhsatları çatalca 84 6 5,585 22-04-2007, 19:42
Son Yorum: turna
  Amatör balıkçı belgesi.ile ilgili durum .... SerenaY66 4 3,108 21-04-2007, 22:46
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi