Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
can kurtarma işaretleri
Orhan paylaşım için teşekkürler
Geçen sene sahil güvenliğin kontrolunda yangın söndürme alatın tarihi 2 ay geçmiş diye 150 evro ceza ödedim !
Bul
bizde burada can kurtarma malzemeleri teknenin ebatına göre değişiyor. mesela 5 m.lik bir kayık için 6 adet can yeleği, 4.2 m'lik kayık için 4 adet can yeleği vs isteniyor. ancak her teknede yangın söndürme cıhazı, el maytabı, duman kandili, düdük (korna) olması şart ve öyle zannediyorum ki bu malzemeler teknede fazla yer tutmuyorlar. bunlar hacmi küşük malzemeler. yanımızda bulundurursak iyi ederiz diye düşünüyorum. allah korusun, deniz bu.
Bul
orhan teşekkürler paylaşım içinAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hakan mumin yazdı:bizde burada can kurtarma malzemeleri teknenin ebatına göre değişiyor. mesela 5 m.lik bir kayık için 6 adet can yeleği, 4.2 m'lik kayık için 4 adet can yeleği vs isteniyor. ancak her teknede yangın söndürme cıhazı, el maytabı, duman kandili, düdük (korna) olması şart ve öyle zannediyorum ki bu malzemeler teknede fazla yer tutmuyorlar. bunlar hacmi küşük malzemeler. yanımızda bulundurursak iyi ederiz diye düşünüyorum. allah korusun, deniz bu.

haklısın Hakan deniz şakaya gelmez, can güvenliğimizin gerektirdiği her malzemeyi üşenmeden yanımıza almalıyız.
Bul
orhan abi bilgiler ve paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi