Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Orhan paylaşım için teşekkürler
Geçen sene sahil güvenliğin kontrolunda yangın söndürme alatın tarihi 2 ay geçmiş diye 150 evro ceza ödedim !
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
bizde burada can kurtarma malzemeleri teknenin ebatına göre değişiyor. mesela 5 m.lik bir kayık için 6 adet can yeleği, 4.2 m'lik kayık için 4 adet can yeleği vs isteniyor. ancak her teknede yangın söndürme cıhazı, el maytabı, duman kandili, düdük (korna) olması şart ve öyle zannediyorum ki bu malzemeler teknede fazla yer tutmuyorlar. bunlar hacmi küşük malzemeler. yanımızda bulundurursak iyi ederiz diye düşünüyorum. allah korusun, deniz bu.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
orhan teşekkürler paylaşım için
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 913
Konuları: 30
hakan mumin yazdı:bizde burada can kurtarma malzemeleri teknenin ebatına göre değişiyor. mesela 5 m.lik bir kayık için 6 adet can yeleği, 4.2 m'lik kayık için 4 adet can yeleği vs isteniyor. ancak her teknede yangın söndürme cıhazı, el maytabı, duman kandili, düdük (korna) olması şart ve öyle zannediyorum ki bu malzemeler teknede fazla yer tutmuyorlar. bunlar hacmi küşük malzemeler. yanımızda bulundurursak iyi ederiz diye düşünüyorum. allah korusun, deniz bu.
haklısın Hakan deniz şakaya gelmez, can güvenliğimizin gerektirdiği her malzemeyi üşenmeden yanımıza almalıyız.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
orhan abi bilgiler ve paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>