Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
can kurtarma işaretleri
teknelerimizde olması gereken bir belge,

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
paylaşım için teşekkürler orhan
Bul
burada "sahil güvenlik" sıkı denetim yapıyor. özellikle de bu aylarda. el maytabı ve duman kandilini teknede bulundurmayan balıkçılara 300 € cıvarında para cezası kesiyorlar. orhan kardeş paylaşım için sağ ol. güzel düşünmüşsün.
Bul
hakan mumin yazdı:burada "sahil güvenlik" sıkı denetim yapıyor. özellikle de bu aylarda. el maytabı ve duman kandilini teknede bulundurmayan balıkçılara 300 € cıvarında para cezası kesiyorlar. orhan kardeş paylaşım için sağ ol. güzel düşünmüşsün.

bizde yavaş yavaş ab standartlarına geçiyoruz maytap ve duman kandili bizdede mecburi ama denetim çok seyrek.
Bul
meteor yazdı:bizde yavaş yavaş ab standartlarına geçiyoruz maytap ve duman kandili bizdede mecburi ama denetim çok seyrek.
tam 32 senedir teknemiz var daha bizim orada denetim oldugunu görmedim 1 kere bana denk geldi oda sail güvenliğin koca gemisi komutan düdük çaldı çagırdı yanaştım can yeleğiniz varmı diye sordu yok dedim lütfen sahile çıkın dedi o kadar.
ama herzaman diyorum bizim tekneler küçük herşeyi teknede bulundurmak çok zor 4 metrelik tekneye bunların hepsini koysak yanınada kürek,canyeleği,benzin bidonu ,olta takımları,giysi çantası,çapa,ip vs aklıma gelmeyen şeyleri koysak teknede hareket edemeyiz en önemli olanları bulunduruyoruz ancak birde cep telefonu olması şart.
belgeler bana boş geliyor açıkçası tek belge olmalı oda teknesi olan herkes en azından denizde olabilecek şeylerin egitimini aldıgına dair 1 aylık bir kursun ardından verilecek belge.
Bul
4 mt. tekne için haklısın herşeyi alamazsın yanına, öte yandan 7,5 mt. teknesi olduğu halde yanında can yeleği, yangın söndürme cihazı olmadan denize çıkan var.
Bul
Teşekkürler Orhan dostum, çok önemli bir konu.
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
Güzel paylaşım için teşekkürlerAlkis
Bul
orhan paylaşım için teşekkürler.
Bul
dikkat arkadaşlar küçük ayrıntılar önemli teşekkürler orhaımWinkRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı