Yorumları: 6,298
Konuları: 143
valla nihat abi av şekline göre değişiyor,agaşon dediğimiz dibe inip uygun bir yer bulup balık çağırarak bekleme şeklindeki avlarda sırt ağırlığı ve bilek ağırlığı gerçekten önemli,ağırlık konusu yapılan av şekline göre değişiklik gösteriyor,ama nötr olarak yüzerlilik için gereken ağırlık şart,diğerleride dediğim gibi daha profesynel avlar için,15-20 metre inip dipte agaşondayken nötr ağırlığımız olmazsa dipte kalamayız ,dipte kalmak içinde çapa harcadığımız zamanda oksijenimiz azalır dipte kalma süremizde biter,rahat yüzerlilik için ağırlık hesabı şart..benim fikrim bu..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 641
Konuları: 17
LeVrEkCi yazdı:en iyisi sırt agırlık yeleği ve palet ağırlıgı da takmak ama bunu deneme yanılmalarla en iyi agırlıgı bulmakta mümkün ben sadece bel agırlıgı kullanıyorum yelek agırlık daha denemedim ama çok iyi diyorlar.
bu konuda ne dersiniz bende merak ediyorum sırt agırlıkları ve palet agıdlıkları faydalımıdır dalışta sizce
Ben sırt ağırlığı kullanıyorum çok rahat.Ayrıca palet olarakta tokalı kullanıyorum.Hem denge açısından hemde yorulmama performas açısından suyun altında bir numara.Tavsiye ederim..
White GuLL
Yorumları: 35
Konuları: 8
Evet arkadaşlar anladım ki sırt ağırlığı almam gerekecek.
yoksa belimi çok zorluyorum.
belki bilek ağırlığıda ekleyerek bu işi çözerim
DoĞRuSeDaT