Yorumları: 15,531
Konuları: 117
aynı hareket bana olsa at çeke devam ederim bana saygısı olmayana saygı gösteremem.. fakat işin sonuda kötüye gidebilirdi mantıklı düşünürsen siz doğrusunu yapmışsınız
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 266
Konuları: 16
bugün onun sana yaptığı terbiyesizliği birgünde başkası ona farklı şekilde nasıl olsa yapar. efendilik sende kalmış. iyi etmişsin bence sabırlı davranmakla. tebrik ederim. umarım aynı şey birdaha başına gelmez.
Saygılar,
Cüneyt
***Keçi sarap içince, dağa kurt aramaya çıkarmış...***
Yorumları: 879
Konuları: 28
serkan bey, sabrederek en doğru olanı yapmışsınız. konu zıpkıncılar olmaya bilirdi de yine sizin- benim gibi oltacılar olabilirdi, gelip sizin oltanızın üstünden olta atıp oltaları karıştıra bilirdi, veya nihat arkadaşımın dediği gibi diğer herhangi bir yerde meydana gelebilecek olan bir saygısızlık olabilirdi. maalesef toplumumuzda genel olarak kimseye saygı ve sevgi göstermeyecek derecede yozlaşmalar fazlalaştı.
buda tabiki eğitim ve kültür meseleleri ile ilgili, burada uzun uzun bu konuyu tartışmaya ne zaman ne de mekan imkanı var, en doğru olanı, yani sabrı göstermişsiniz, yine nihat beyin dediği gibi allah'a havele edip rahatlamak şimdilik yapabileceğimiz en iyi çözüm.
tabiki uyarabilsek daha iyi olurdu, fakat laftan alacak insan zaten o saygısızlığı yapmaz, sabah sabahta münakaşaya sebep olmamak için sabır göstermek en iyisi.
hiç muhatap olmadan olta atmaya devam da edebilirdiniz, o zamanda (olabilecek en kötü şeyi düşünün) attığınız oltaya dolaşıp boğulma tehlikesi geçirebileceklerini, hatta boğulabileceklerini düşünün, yine vicdanen siz rahatsız olacaktınız.
bu konuda yaşanmış çok iyi tecrübelerim var, fakat uzun uzun anlatıpta can sıkmak istemiyorum. yine yapılabilecek en iyi şeyi yapmışsınız diyorum.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Sabrınızı kullanmışsınız, aynı şey benim başıma gelseydi sabrımı kullanırmıydım bilmiyorum ama siz en iyisini yapmışsınız, sizi kutluyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 30
Konuları: 7
Anladım ki biz uyarmazsak her konuda bu saygısızlık devam edecek. Yapılacak şey medeni bir şekilde uyarmak. Anlarsa güzel, anlamaz sa Allah' a havale edeceğiz.
Yorumları: 913
Konuları: 30
tabi önce uyarı yapılmalı bu tür h.lara , doktor edasıyla . bu rahatsızların reçeteleride çok farklıdır. önce ağrı kesici olarak kafalarına kamışla vurmak biraz sakinleştirebilirdi arkadaşları, olmadı antibiyotik tedavisi olarak onların peşi sıra 13 cm rapala su üstü yapılarak tedaviye devam edilebilirdi oda olmadı ................
sabır etmekle iyi yapmışsınız, zaten bu haraketleri ne olduklarını belli etmiş. allah bunları karşımıza çıkartmasın.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
dostlarım hepinizin fikirlerine katılıyorum çok güzel yazmışsınız fakat fazlada duyarlı olmamak lazım siz nekadar ses etmezseniz okadar umursamaz olurlar bu tarz insanlara her yerde karşılaşmak mümkündür banka,otobüs,vapur...vs . bence eğitim eksikliğindendir yeri geldiği zaman belli bi düzeyde bizimde tavır koymamız gerekir ha onuda dinlemesse de gerisi size kalmış saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Sabrınızı takdir ediyorum ve kutluyorum sizi

.Zaten paletleri suya acayip vurduklarına göre muhtemelen çok acemiler.Bu yüzden doğru ve aklıselim bir yaklaşımla sanırım laftan anlarlar.En azından onların tarafından bakarak bir açıklama yapılabilir.Çünkü deniz bu hiç belli olmaz.
Yorumları: 54
Konuları: 1
Davranışınızı kutluyorum