Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayalet şamandıra
thunderbolt yazdı:Akıntılı yerlerde çok işe yarar o aparat bence.Onlardan çok aradım ama bulamadım.Spirolino muydu neydi adı onun ama sıyırtma tekniğinde çok kullanılır.Yanlız bizim buralarda dibe inmediği için kullanılmıyor.Onun yerine kalın tel ile kurşundan yapmışlar.Harun , eğer Çanakkale'ye gelmeden o malzemeciye gitme şansın olursa 3 numarasından şeffaflarından sipariş vermek isterim hemde 3-5 tane.Olmazsa da canın sağolsun.Tabi dip taramayı düşünüyorsan hiç düşünme derim o aparatı buraları için.Ama levrek için harika olacak bence.Artık senin raporlardan sonucunu öğrenicez.Fikir harikaAlkis.Kolay gelsin.
Nedim oraya gitme şansım şu 3-5 gün içinde yok ama merak etme halledecem
Bul
harun emeğine sağlık hakikaten güzel olmuş, inşallah görevini yerine getirir..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Çok teşekkür ederim.Ayrıca pazarlık için canını sıkma.Sorun değil.Müteşekkir olurum.Gulumse
Bul
araphüso26 yazdı:pantolon eski olsa çabuk çıkarda pantolonu yakaladığımda takımın pantolonu vardı üstümde bi türlü çıkmadı gavur en sonunda nihata yakalandıkSiyirdimMahcupHehe
Bobo walla erdekte gözün Nihatın üzerinde olacak gibi bir his var içimde
Bul
harun abi ellerine sağlık çok güzel olmuş.inşlh ilk denemede başarılı olursun .avcı bir takıma benziyorAlkisAlkis
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Bobo walla erdekte gözün Nihatın üzerinde olacak gibi bir his var içimde

gözler zaten orada olacakta hatta kulaklar bile tıs etse ondan bilecemHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
buraqo17 yazdı:harun abi ellerine sağlık çok güzel olmuş.inşlh ilk denemede başarılı olursun .avcı bir takıma benziyorAlkisAlkis
Bakalım yeterki merada balık olsun düşünsene suyla dolu bomboş bir akvaryumda at çek yaptığımızıSiyirdim
Bul
araphüso26 yazdı:gözler zaten orada olacakta hatta kulaklar bile tıs etse ondan bilecemHappy
Güzeeel yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Smile
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Bakalım yeterki merada balık olsun düşünsene suyla dolu bomboş bir akvaryumda at çek yaptığımızıSiyirdim
SiyirdimSiyirdimyok be harun abi sen bilirsin güzel meralarıGulumseat çek yaparsın ama dolu olarak
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şamandıra arıyorum. kefalcı ibo 11 4,770 26-02-2010, 15:45
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi