Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bİr doĞa katlİami
evet arkadaşlar aynı sorunu darıca sahilde yaşıyoruz dolgu malzemesi toprak ve malesef bu denizdeki yaşamı olumsuz etkiliyor aman resim arşivlerimizi iyi koruyalım hiçdeğilse gelecek nesillere bak bu balıkta vardı derken gösteririz ne acı içim burkuluyor bunları yazerken ama gerçeklerde bunlar .
Bul
ormanları yakarız,denizleri doldururuz.. bizden başka memleketine bu kadar zarar veren başka bi millet var mı?? cennet kadar güzel vatanımızı mahvediyoruz,kendi elimizle bozuyoruz.bu kadar basit mi herşey?? yazıklar olsun!!
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
en büyük acısını depremde hisseden yalova halkının şimdide yine rant peşinde koşanlar tarafından o acıları bir kez daha yaşatması için uğraşmasını kınıyorum.yetkililerin galiba canı ya az acıdı yada bunlar yeni geldi.Deniz ananın Büyük acılara ortak olmamasını diliyorum.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Siyanür belası yayılmak için sınırlarını zorluyor, patlatmak üzere. Tepkiler başka olaylarla yayıldı, gevşedi!

Sırada nükleer var!

Dayan dizlerim dayan!!! Rolleyes
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
.
Kıyı şeridinin ıslah edilememesi, kamulaştırılamaması v.b. bir sürü nedenlerle
dolgu işi tercih edilmektedir.
ne olursa olsun sonuçta doğal yaşam iSTOP,,,
Kendi kendine yeni yeri onaylaması,kabullenmesi mümkünmüdür veya ne kadar zaman alır,

Boztancıdan - tuzlaya kadar çorak deniz arazisi,
akşamın darında kısmi balık,
mevsim balıkları ise sadece geçiş için kullanır,oyalanmaz bile,,
PENDİK sahil şeridinin dolgu aşamasını adım adım biliyorum,,,
Dolgu öncesi balıklarını ve dolgu sonrası olmayan balıklarını da,,,
işte size dolgu sınırlarını gösteren bir resim,

Nihatın söylediğine ben de katılıyorum,,,
''deniz kendinden izinsiz alınanı mutlaka geri alır''
ay içinde muhtelif sayıda bostancı-pendik sahil şeridini kullanırım,
bu cümlenin gerçek olup olmadığını tespit etmek çok kolay,
ASFALT'ı izleyin ,
yol tam ortadan yarıktır,göz alabildiğince uzar gider,
ara ara kaybolur, yeniden başlar,
ince bir çizgi gibidir.
bu asfaltın bağlantı yeri değildir,
çünkü asfalt ezilip,silindirlendiğinde tek parca olur,
dolgunun doğal sebeplerden (deprem) dolayı hareket etmesi nedeniyledir,
çizgi yarıklar ara ara kapatılır,,,

Bu bölge adeta görsel rasathane gibidir,,,

umarım yalova'da yapılacak dolgu benim bu tespitlerimi yaşamaz,,
.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

niyazi dediğin gibi yalovada aynı pendik gibi.kartal gibi olacak üzülüyoruz.Snifsinf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hıdır abim çok güzel bi konuya el atmışsın yetkilileri para hırsı bürümüş zaten depremde akıllanmadılar zaten bakalım zaman ne gösterecek .
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
hepiniz duyarlılığı için teşekkür ederim
Dalış Eğitmeni
Bul
geçen perşembe izmit körfezinde yola çıktım mırmır başladımı diye bir baktım yalovadayım arada bir uğradığım ili gezmek istedim.
sahili bulamadım kamyonlar bir yandan toprak dökerken sahile şehir hatları vapuruna gözüm takıldı oraya gömmüşlerdi görsel olarak ne güzelliği olacaksa
depremden ders almamışız. değirmenderede doldurulan alan gitti aynı yer deniz yine umarım yalovada aynısı olmaz
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
Offff off içim sızlıyor böyle şeyleri görünce duyunca yok kardeşim bitti bukadar denilemiyor doldur doldur kullan al ver al ver ne bu yaa toprak doyursun bunların gözlerini bari bir vatandaşa sorun stk lara sorun doğacılara sorun bakalım ne diyor istiyorlarmı yok yaa başa gelen kendini alim zannediyor kendine göre doğru olan herkeze göre doğru zannediliyor bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp Hadi bunlar bilmiyor cahil be kardeşim öğrenmeyedemi tahammülleri yok kimin memleketi burası
Düşman ülkesinde cumhurbaşkanıda olsam bu doğa katliamını yapmam kesinlikle mümkün değil yazıkki ne yazıkSnifsinfSnifsinfSnifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İnanılmaz Balık Katliamı.. Gübreyle katliam alien13 7 2,471 04-08-2007, 22:45
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi