Yorumları: 1,081
Konuları: 43
Malesef yalovadan av raporu artık gelmeyecek
yalovada sahil şeridi dolgu işlemi devam ediyor dolgu ne ile yapılıyor biliyormusunuz toprak ile evet yanlış anlamadınız toprak ile her dalga vuruşunda 1 kamyon toprak denizde, birde hızlı feribot dalgasını düşünün bütün sahil şeridi boydan boya sapsarı çamurlu su içinde zaten balıkta yok ben balık olsam o balçığın içine girmezdim
malesef para ve rant hırsı ile denizimizde doğal ortamlarda yağma ediliyor sadece yaşlı gözler ile bakıyoruz elden çok bir şeyde gelmiyor yetkililere şikayette bulununca 1 numaralı doğa koruyucusu onlar oluyor
deniz kıyısına bile gitmeyi canım istemiyor
çok üzgünüm ama durum bu
Dalış Eğitmeni
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yalovanın dolgu oluşundan dolayı depremde o kadar sorun yaşandı akıllanmamışmı bu katliamı yapanlar.yazık valla üzüldüm.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
yazıkiyazık insanlar akıllanmaz.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82

insanların gözü aç bir doysa.hıdır bey kardeşim üzülme sazanında gözü aç sever çamurlu yeri bakmışın yalova sahilinden sazan çıkıyor

ALLAH doyursun gözlerini daha ne diyelim
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hıdırın dediği doğru ,restoran ypılacak diye gemi getirdiler,onun gürültüsü bi yandan,rant için güzelim sahili mahvettiler.ama bi laf deniz ana dermiş ki ,benden alınan yerleri ben tekrar geri alırım.
hıdır sizde dere ağzına doğru gidin izmarit başlamış oralarda ,
başkanı da kınıyoz zaten .....
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Evet en doğrusunu tatar söylemiş zaten denizden çalınan denize gider, bu kararı alanları kınıyorum...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
''deniz kendinden izinsiz alınanı mutlaka geri alır''
Yorumları: 101
Konuları: 6
çocuk...ben yazacaktım..erken davrandın..bildiğin gibi belkide biz oralardayken alır deniz intikamını..levrekçinin dediği gibi..ha..
BALIK TUTMAK, TEDAVİ OLMAKTIR.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
LeVrEkCi yazdı:''deniz kendinden izinsiz alınanı mutlaka geri alır''
bende nihat abiye aynen katılıyorum...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Hıdır çok önemli bir konuya işaret ettin.Ben bu şekilde bir dolgu işine hiç bir yerde rastlamadım.Deprem anıtının bulunduğu alan bile önce açıktan iri kayalarla doludurulup kapatıldı,sonra içerde kalan kısma moloz ve toprak dolduruldu.Burada başka birşeyler var sanki.İnsan ister istemez ''kamyon başına ne kadar dolgu o kadar para'' diye düşünüyor.Dökülen tüm toprak senin dediğin gibi feribot dalgası ile denizin içlerine yayılıyor.Dipsiz kuyu gibi bir şey doldur doldurabilirsen.Doğal yaşam mı ? O ne ki ?