Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul'dan döndüm
Ahmet üzüldüm seni kaçırdığıma ama yakın bir zamanda görüşürüz gibime geliyor
Niyaziyle oturduğunuz yerdeki manzara herşeye bedel ben o bölgeleri çok seviyorum
Bul
ALTAYLI yazdı:Ahmet hoş gidip hoş döndün. Şimdi de ben gidiyorum bu dostluklar işte böyle gelişip duruyor. Yakında bizim forumdan herhangi bir arkadaş uçaktan istediği yerde atlasın mutlaka bir dostumuzu bulacaktır. Bu forumu bu yüzden çok seviyorum

ercan abi söylediklerine arfiyen katılıyorum bende herlimanda arkadaşlarımızla buluşacağımıza eminim iyiki böyle güzel kardeşlik abilik arkadaşlık ortamı sitemisde var sitemize teşekkürler sitemize üye olmaktan gurur duyuyorum sevgi va sağlıcakla kalın...
Bul
uzun hoşgeldin ne çabuk öyle hakkariye gitmedinmi yoksa,güzel gezmişsin niyazi sana balık değil gül tutturmuş arap kıskanıyoda öyle konuşuyo ,he he heHappygüzel muhabbetler olmuş ama dostluk budur .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Evet fikret bir Foça organizasyonunu bile hatırlayınca insanın yüreği kocaman oluyor. Bende bu forumun bir bireyi olarak çok mutluyum. Nice arkadaşlıklara ve dostluklara inşallah
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaww murat ben zaten uzun değilimki Smile) 170 lik adamım ben yaww ne yazık kısa kalmışım işte.
ahmet abi hoşgeldin Gulumse

Hoşbulduk nihat, valla çok yaşa ben muratın yazısını okudum yorum yazmak istemedim. Ama murat sende oku benim boyum o kadar uzun deil nihatın boyu kısa ben napayım...Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ALTAYLI yazdı:Ahmet hoş gidip hoş döndün. Şimdi de ben gidiyorum bu dostluklar işte böyle gelişip duruyor. Yakında bizim forumdan herhangi bir arkadaş uçaktan istediği yerde atlasın mutlaka bir dostumuzu bulacaktır. Bu forumu bu yüzden çok seviyorum

Eyvallah ercan abi dediğinde çok haklısın insanın heryerde dostu olması çok güzel en azından yalnız kalmıyorsun...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet üzüldüm seni kaçırdığıma ama yakın bir zamanda görüşürüz gibime geliyor
Niyaziyle oturduğunuz yerdeki manzara herşeye bedel ben o bölgeleri çok seviyorum

Harun önemli deil Haziranda olmassa temmuzda kesin yine geleceğim o zaman tanışmış oluruz. Galata köprüsünün altı güzel yer...Gulumse
bucalıfikret yazdı:ercan abi söylediklerine arfiyen katılıyorum bende herlimanda arkadaşlarımızla buluşacağımıza eminim iyiki böyle güzel kardeşlik abilik arkadaşlık ortamı sitemisde var sitemize teşekkürler sitemize üye olmaktan gurur duyuyorum sevgi va sağlıcakla kalın...

Fikret abi doğru söze şapka çıkarılır...aynen katılıyorum...Hadiordan
yalova tatar yazdı:uzun hoşgeldin ne çabuk öyle hakkariye gitmedinmi yoksa,güzel gezmişsin niyazi sana balık değil gül tutturmuş arap kıskanıyoda öyle konuşuyo ,he he heHappygüzel muhabbetler olmuş ama dostluk budur .

Hoşbulduk tatarım sen arapa bakma çatlasın o gül muahbbetini niyazi daha iyi biliyor özellikle görsün diye elimde tuttum...

Şaka şaka arap benim çok eski dostumdur, arap tavsiyesiyle bu sitedeyim ve sizlerleyim hepinize çok teşekkür ederim...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul Lüfer'e Hasret Kalmasın musty34 1 1,672 23-10-2010, 20:07
Son Yorum: musty34
  İstanbul,İstanbul Vedat Abayoğlu 9 1,684 19-03-2010, 00:47
Son Yorum: aygroup
  İstanbul buluŞmasi rasgelebalıkçılık 92 10,138 01-02-2010, 16:12
Son Yorum: rasgelebalıkçılık
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,947 27-12-2009, 02:12
Son Yorum: yycolak
  Galata köprüsü yasağı -12,03,09-istanbul ilerya 19 3,969 12-03-2009, 23:21
Son Yorum: mariner8