Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Teşekkürler Taykan, hem raporun için hem de kardeşine yaptığın hakiki ağabeylik için. Sen ona şimdiden rapala attırmaya başla bence.  Harun abin korkmaya başlasın taht elden gidecek diye hehehe...
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
taykanın yetiştireceği çocuk sanıyorum hepimizi geçer gürhan maşallahı var köprüde duyduğuma göre balıkları canından bezdirmiş
Yorumları: 899
Konuları: 26
hey maşallah gözlere bak valla yaman balıkçı olacak bu çok belli valla oltayı tutuşundan belli cin gibi 41 kere maşallah bol bol raporları bekliyoruz artık ondan da senden de
Yorumları: 527
Konuları: 7
GURHAN yazdı:Teşekkürler Taykan, hem raporun için hem de kardeşine yaptığın hakiki ağabeylik için. Sen ona şimdiden rapala attırmaya başla bence. Harun abin korkmaya başlasın taht elden gidecek diye hehehe... ben teşekür ederim gürhan abi umarım rapala günleri cok yakın olur rapalada harun abi kadar sabırlı olursa başarır ,,,,,,,,,,,
şu an kamış atamıyor aslında o konuda üstüne düşmedik mutlaka erken başarıcaktır ,,,,,,,
kendisine ait kamış ve makinası var hafif bir takım bu yaz denemelere başlarız,,,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
LeVrEkCi yazdı:taykanın yetiştireceği çocuk sanıyorum hepimizi geçer gürhan maşallahı var köprüde duyduğuma göre balıkları canından bezdirmiş  bir de üstünü ıslatmasa balıkları cebine koyuyor bir gardolap kıyafetle gidiyoruz balıga,,,,,,,,
madein,,,osman
boranmursel yazdı:hey maşallah gözlere bak valla yaman balıkçı olacak bu çok belli valla oltayı tutuşundan belli cin gibi 41 kere maşallah bol bol raporları bekliyoruz artık ondan da senden de teşekkür ederim mürsel umarım şevket raporların devamını getirir,,,,,,,
madein,,,osman
|