Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
raporlar hakkında
musty34 yazdı:arkadaslık bakımından bu yontem daha guzel.mantıklı bı yaklasım.
o yonden dusunememstım.
benımkısı sadece paylasıma yonelık bı onerıydı.
ama arkadaslık,dostluk herseyden once gelır
AlkisGulumse
Bul
aman ustam mera adresi vermek harbiden risk, heleki bizim buralıysaSiyirdimayın 15 i bir gelsin sen gör konvoyları, Samsun Yozgat nüfusuna bayağı bir Sakaryalı eklenecek,kalabalıklardır ama Allahtan kurallara uyarlarSiyirdim
Bul
Ustam sana aynen katılıyorum AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ustam61 yazdı:Snifsinfuzun um inan ki dışarıdan gelen ekipler kendilerine önce sota bir yer bulmaya bakıyorlar.sonra hiç bilmiyormuş gibi"rastgele hemşerim,burda balık varmı?ne çıkıyor?büyük balık varmış geçen tutmuşlar "gibi sondaj vuruyor,bilgi alıyorlar.sonra da el ayak çekildiğinde ağları botla çekip bekliyorlar. sabah gün ışımasına yakın ağları toplayıp orayı terk ediyorlar.bu yazdıklarım yıllarca gözlemleyerek sabitlenmiş bilgilerdir.Affet

Sevgili Ustam..

Tüm yazdıklarına gönülden katılıyorum..Benim kuralım tektir ve bellidir..

BALIK MERASI SÖYLENMEZ.HER KİŞİ EMEK VEREREK ARAYARAK KENDİ MERASINI BULMALIDIR:ANCAK BU ŞEKİLDE MERALARA SAHİP ÇIKILIR.

Yazılan raporların izlenmesi 500 kişi cevap yazan 10 kişi..

Anlamak için üstün bir zeka gerekmiyor..

Selamlar Ustacığım..
Bul
yanlış hatırlamıyorsam daha öncede bu avlak yeri muhabbeti olmuştu. son çıkan karar avlakların yazılmaması ile ilgiliydi.. hatta nihatın benim avlak zıpkıncılardan geçilmiyo bundan sonra avlağı yazmayacağım demişti. ozanında istanbulda levrek vurduğu yer belli olmasın diye resimin manzara kısmı boyanmıştı.ilk günlerde yazıyordum artık bende yazmıyorum..avlak yeri yazmayın en doğrusu bu Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ben iyi niyetli olarak nceleri yazıyordum ama baktım üye olmayan hatta diğer sitelerden insanlar takip ediyor yazmamaya başladım levrek raporlarıma bakın cevap sayısı 50 görüntüleme 750 yani bu durumda hayatta mekan yazmam resimlerede dikkat ederim,
insanlar karadan yüzerek zıpkınla balık vurmaya gelmeye başlamışlar hatta tekne alıp bizim sahile bırakan insanlar olmaya başladı.
Bul
2009 da 2 defa aynı olayı yaşadım.ama insafsızca .ben bu kadar olacağını tahmin edemezdim.insanın aklı almıyor.biz 2 ekip (7-8 KİŞİ) avlanabilirmiyiz derken,hemde gece hemde ufacık avlakta 50 nin üstünde insan.
balık eskisi gibi çok değil.dolayısıyla insanlar dolaşarak balığı bulacağına sitelerden takip ederek balığa gider oldular.
yapıcak tek şey yer belirtmemek.zira bir haftada orası talan ediliyor.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben iyi niyetli olarak nceleri yazıyordum ama baktım üye olmayan hatta diğer sitelerden insanlar takip ediyor yazmamaya başladım levrek raporlarıma bakın cevap sayısı 50 görüntüleme 750 yani bu durumda hayatta mekan yazmam resimlerede dikkat ederim,
insanlar karadan yüzerek zıpkınla balık vurmaya gelmeye başlamışlar hatta tekne alıp bizim sahile bırakan insanlar olmaya başladı.

tahsinmersin yazdı:2009 da 2 defa aynı olayı yaşadım.ama insafsızca .ben bu kadar olacağını tahmin edemezdim.insanın aklı almıyor.biz 2 ekip (7-8 KİŞİ) avlanabilirmiyiz derken,hemde gece hemde ufacık avlakta 50 nin üstünde insan.
balık eskisi gibi çok değil.dolayısıyla insanlar dolaşarak balığı bulacağına sitelerden takip ederek balığa gider oldular.
yapıcak tek şey yer belirtmemek.zira bir haftada orası talan ediliyor.
yazdiklarinizin hepsine katiliyorum....
mavi yazilarin ozellikle altini ciziyorum..
cok haklisiniz..
sen ara ,mera bul..zevkini yapip tavaligini almak icin..
pc basinda bir dugmeyi tiklayip o merayi,pazar alanina cevirsinler..yok boyle bir sey..
kesinlikle cok haklisiniz..
uye olan,arkadas ozelden msj cekip merayi ogrenme imkani var nasil olsa..
hemfikirim..buraya yazmaya hic gerek yok
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  raporlar hakkında öneri LeVrEkCi 24 3,670 28-10-2011, 18:23
Son Yorum: yycolak
  üyelerimizin DİKKATİNE youtube hakkında öneri erdekli yücel 1 1,694 03-08-2008, 14:21
Son Yorum: H.A.R.U.N
  link hakkında hurriyet 9 2,122 18-06-2008, 11:35
Son Yorum: Lapsetur
  KurŞunlar Hakkinda balıkcızakir1 7 1,997 27-03-2008, 19:46
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kefal hakkında balıkcızakir1 15 3,201 06-12-2007, 13:15
Son Yorum: balıkçı_
  İSTAVRİT,TEKİR VE HAMSİ HAKKINDA erdekli yücel 16 3,087 28-11-2007, 12:02
Son Yorum: erdekli yücel
  Elmalı barajı hakkında balıkçızakir 7 2,648 19-11-2007, 22:10
Son Yorum: Balıkcıl
  Truva Atı VİRÜSÜ hakkında ! SinekOltasi 17 3,610 31-08-2007, 13:54