Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
www.bydecor.com
teşekkürler orhan abi ayrıca kayıt olup destek verdiğin için ayrıca teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar yeni siteyi kurduk yeni isminide aldık yeni sitede ev dekorasyonu ve bilgisayar hakkında herşey var.evinizin veya işyerinizin herhangibir yerinde değişiklik yapacağınız zaman evinize yeni bir mobilya beyaz eşya vb alavağınız zaman ve bilgisayar teknoloji konusunda herhangibir bilgi lazım olduğu zaman forum ortamında tartışıp en iyi bulabileceğimiz paylaşım yapabileceğimiz sonsuz çeşitlilikte bir site oldu.
sitenin ana sayfası şu anda daha test aşamasındadır asıl şekli mimari olarak hazırlanmaktadır tamamen bittiğinde çok daha güzel hale gelecektir.
şunuda belirtmek isterim ki Türkiyede dekorasyon teknoloji üzerindeki ilk forum sitesidir.ana konusu dekorasyon ve teknoloji olan başka site yok bunu araştırınca çok şaşırdık ve bu siteyi kurduk.
sizlerden ricam sitemize üye olarak bizlere destek olmanızdır.şimdiden hepinize teşlekkür ediyorum.kolay gelsin.

Nihat'cım Hayırlı Uğurlu olsun. Senin ve emeği geçenlerin eline-emeğine-yüreğine sağlık.
Dekerasyon konusunda zannederim önümüzdeki günlerde seninle paslaşacağız herhalde.
GÖNÜLLER HOŞ İKEN ; OLTALAR BOŞ OLMASIN
Yörük Efe-- / --B RH (+) -- / 1961

Biz Dünyadan Gider Olduk ,
Kalanlara Selam Olsun ,
Hep Böyle Gidecekse Bu Dünya ,
Kalanlara da Haram Olsun

Ömer Hayyam
Bul
Desenize dünyayı dekore edecek bir site adayı
Bul
hayırlı olsun bi girip dolaşayım yorumlar sonra
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
oooooooooo burayı biliyom ben uye olmuştum daha önce yorumlarım olmuş tu önceki açılan konuda ama değişiklik olmuş belli oluyor ama ben rahat durmam bi şeyler bulurum yine Smile)))))))) ismi daha başka bi şeymiydi acaba bana mı öyle geliyor
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi