25-03-2008, 20:31
teşekkürler orhan abi ayrıca kayıt olup destek verdiğin için ayrıca teşekkürler.
www.bydecor.com
|
25-03-2008, 20:31
teşekkürler orhan abi ayrıca kayıt olup destek verdiğin için ayrıca teşekkürler.
25-03-2008, 21:49
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar yeni siteyi kurduk yeni isminide aldık yeni sitede ev dekorasyonu ve bilgisayar hakkında herşey var.evinizin veya işyerinizin herhangibir yerinde değişiklik yapacağınız zaman evinize yeni bir mobilya beyaz eşya vb alavağınız zaman ve bilgisayar teknoloji konusunda herhangibir bilgi lazım olduğu zaman forum ortamında tartışıp en iyi bulabileceğimiz paylaşım yapabileceğimiz sonsuz çeşitlilikte bir site oldu. Nihat'cım Hayırlı Uğurlu olsun. Senin ve emeği geçenlerin eline-emeğine-yüreğine sağlık. Dekerasyon konusunda zannederim önümüzdeki günlerde seninle paslaşacağız herhalde.
GÖNÜLLER HOŞ İKEN ; OLTALAR BOŞ OLMASIN
Yörük Efe-- / --B RH (+) -- / 1961 Biz Dünyadan Gider Olduk , Kalanlara Selam Olsun , Hep Böyle Gidecekse Bu Dünya , Kalanlara da Haram Olsun Ömer Hayyam
25-03-2008, 22:55
Desenize dünyayı dekore edecek bir site adayı
25-03-2008, 23:16
oooooooooo burayı biliyom ben uye olmuştum daha önce yorumlarım olmuş tu önceki açılan konuda ama değişiklik olmuş belli oluyor ama ben rahat durmam bi şeyler bulurum yine
![]()
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|