Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar yeni siteyi kurduk yeni isminide aldık yeni sitede ev dekorasyonu ve bilgisayar hakkında herşey var.evinizin veya işyerinizin herhangibir yerinde değişiklik yapacağınız zaman evinize yeni bir mobilya beyaz eşya vb alavağınız zaman ve bilgisayar teknoloji konusunda herhangibir bilgi lazım olduğu zaman forum ortamında tartışıp en iyi bulabileceğimiz paylaşım yapabileceğimiz sonsuz çeşitlilikte bir site oldu.
sitenin ana sayfası şu anda daha test aşamasındadır asıl şekli mimari olarak hazırlanmaktadır tamamen bittiğinde çok daha güzel hale gelecektir.
şunuda belirtmek isterim ki Türkiyede dekorasyon teknoloji üzerindeki ilk forum sitesidir.ana konusu dekorasyon ve teknoloji olan başka site yok bunu araştırınca çok şaşırdık ve bu siteyi kurduk.
sizlerden ricam sitemize üye olarak bizlere destek olmanızdır.şimdiden hepinize teşlekkür ediyorum.kolay gelsin.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
hayırlı olsun yeni sitemiz,emeği geçenlere teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 160
Konuları: 14
nihat abi ben görür görmez üye oldum.çünkü dolaylıda olsa bizim sektöre hitap ediyor bizde ağaç işleme makinaları imalatçısıyız.bu arada hayırlı olsun.
arSStore.com alışverişin yeni yüzü
Yorumları: 490
Konuları: 26
hayırlı uğurlu olsun
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 160
Konuları: 14
vallahi abi allah razı olsun ya emeği geçenlerden dolaylı dedim ama tam anlamıyla bize hitap ediyor tekrar tekrar teşekkürler.
arSStore.com alışverişin yeni yüzü
baz yazdı:vallahi abi allah razı olsun ya emeği geçenlerden dolaylı dedim ama tam anlamıyla bize hitap ediyor tekrar tekrar teşekkürler.
teşekkürler arkadaşlar o site bence çok güzel bir site olacak inşallah.fatih uygun yerlere bilgileri yazmaya başlayabilirsin o zaman teşekkürler.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Hayirli UĞurlu Olsun Sİtemİz Nİhat Abİ ,, Şİmdİ Sormak İstedİĞİm Turk Onlİne A Üye OlmuŞtuk,, Orasi Duruyomu Ve Buraya Bİdahami Üye Olcaz?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
yok murat aynen devam tekrar üye olmana gerek yok.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243

gerekmiyomuş turk online daki şifre ve kullanıcı adımla girdim.. sağol nihat abi
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Hayırlı olsun.Emeği gecenlerin ellerine sağlık,
Bornova - izmir