Yorumları: 2,342
Konuları: 160
GURHAN yazdı:Sizler sayesinde rapalalara biz de merak saldık. Harun Narlı'ya geldikten sonra baktım bizim Narlı köyü rapala kullanmaya başladı. Zarganayı unuttular rapalayla 20 lüfer aldım diyenler çok bu ara.
Narlıyı da yavaş yavaş bozuluyor. Bozulmamış nadir yerlerden biri.
Burdan gidenler niye çok balık yakalıyor orada(Harun Abi)
Çünki İstanbul da alışmış en zor şartlara

Orada gözü kapalı alıyor balığı

İnşallah bu kadar reklama ağ balıkçılığı falan başlamaz oralarda. Korunması gereken bir yer.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
H.A.R.U.N yazdı:Gece bizim kıyılarda olsa olsa gümüş ve ilerya olur gümüş ve ilerya sahtesi iyi iş yapar strikede 7 cm lik güzel ,ilerya vardı ondan 2 tane var bende levreğide 2 cm lik beyaz silikonla almıştım birde uzun gagalı dalanlardan tekne ve kıyı için öneriyorum bilhassa Nihat sana bir tane ucuzlarından al dene kurşunsuz tam dibi tarıyor
Kamışla bir 10 mt beden verebilsem ki imkansız sırf uzun gaga rapala takılıcam birde uzun gagalarda fazla çeşit ve boy yok tam dip tarama walla
harun bigün zaten beraber bi istoça gidelim veya nereye dersen oraya gidelim misina rapala fırdöndü kurşun vs lazım bana baya.özellikle yozuri cristal minnow almam lazım 1 tane kurşun almam lazım bayaa 30numara saglam misina almam lazım silikon sahte lerden almam lazım kanca almam lazım baya bi ihrtiyacım var var da neyse nisan ayı içinde bi konuşalım.
Boğaziçi yazdı:Narlıyı da yavaş yavaş bozuluyor. Bozulmamış nadir yerlerden biri.
Burdan gidenler niye çok balık yakalıyor orada(Harun Abi)
Çünki İstanbul da alışmış en zor şartlara
Orada gözü kapalı alıyor balığı
İnşallah bu kadar reklama ağ balıkçılığı falan başlamaz oralarda. Korunması gereken bir yer.
ağ balıkçılıgı imkansız hüseyin zaten onun için mera olmuş ya orada.
aynen benim orayada ağ atamadıkları için gemi batıkları oldugu için mera olmuş narlıdada kendileri dibe ata ata eskileri doldurmuşlar ağ atmak imkansız ve zaten oranın balıkçısı balık tutuyor herkes balıkta ama işi pek bilen yok zaten bilende belli ediyor kendisini ama nasıl rapalayı ögrendiler uzun oltayı ögrendiler hergeçen gün yeni şeyler ögrene ögrene iş kolaylaşacak ama bi yandanda dikkat etmez her önüne geleni tutarlarsada balık bulmak zorlaşacak.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
eh be nihat ne malzeme lazımmış sanada hiç bişi demi kalmadı
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
yalova tatar yazdı:eh be nihat ne malzeme lazımmış sanada hiç bişi demi kalmadı
ya bisürü rapala varda erden abi lüfer dişleri üstündeki parlaklıgı çizdi bilmiyorum yine iş yaparmı gerçi en son rapalayla ispendek çekmiştim ama yenisi olsa iyi olur yedek.
misinam var ama iyi kalite 30 numara 1 tane almam lazım.
kurşunum bitti oda teknede degil aslında bogazda bitirdim kurşunları bi kalıp bulsam çok kurşun var eski aglardan sökmüştüm bi kovaya doldurmuştum.
her sene alıyoruz bişeyler mecburen ilk tuttugum levrek malzemeleri çıkartacak artık 1 levrek 2 kg luk 70 ytl alsam alamam bari tutayım yiyimde malzeme parası çıksın

))
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Gürhan Hüseyin yok be arkadaşlar ne yaptık birşey alamadık ben şimdi yalova meralarını bekliyorum Hüseyin Nihatın dediği doğru orada fazla ev de yok tabii arkalarda yeni yeni yapmaya başlamışlar onların pislikleri denize gitmedikce mera bozulmaz en büyük etkende oranın halkı onündeki denize iyi sahip çıkıyorlar helal olsun kahvede oturuyorken bir köylü anlattı gırgırın biri ağ çevirmişde köylüler bir güzel sopalamış adamları hatta biz oradayken gırgırın biri oltayla tutturuyordu 30 tayfaya lezinde etkisi var tabi ama meraya ağ falan çok zor
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
LeVrEkCi yazdı:harun bigün zaten beraber bi istoça gidelim veya nereye dersen oraya gidelim misina rapala fırdöndü kurşun vs lazım bana baya.özellikle yozuri cristal minnow almam lazım 1 tane kurşun almam lazım bayaa 30numara saglam misina almam lazım silikon sahte lerden almam lazım kanca almam lazım baya bi ihrtiyacım var var da neyse nisan ayı içinde bi konuşalım.
Nihat yozuriyi unutturacam sana boynuz kulağı geçiyor şimdilerde
kköyde bi arkadaşda yeni kalıp vardı 30 tl mi ne istiyordu
H.A.R.U.N yazdı:Nihat yozuriyi unutturacam sana boynuz kulağı geçiyor şimdilerde
kköyde bi arkadaşda yeni kalıp vardı 30 tl mi ne istiyordu
tamam harun o senin rapalalrdan alacam bende bide senle gittigimizdede bi deneriz zaten.
kalıp için acele etmiyecegim bakiim bizim orada zeki abide olabilir olmassa alırız.bide bizim sitede k,mde vardı yaww konuşmuştuk bi ara kurşunları halledelim diye mehmet abideydi galiba yanlışmı hatırlıyorum acaba.