Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2008 Shimano Kataloğu
Arkadaşlar ben Japonya'da eğitim için bulunuyorum. Eniştem benden Shimano marka bir makine almamı istedi. Ancak balıkçılıktan hiç anlamıyorum. Biraz araştırdım Shimanonun birçok modeli var. Biomaster modeli iyi sanırım. Burada ilk fiyat araştırmama göre Biomaster 4000 modelinin fiyatı 16900 yen. Yani 300 TL civarı. Ayrıca bunların büyüleri küçükleri var. Sanırım Biomaster 8000 modeli daka büyük. 200 metre misina alması gerekiyor.
Eniştem antalayada balık avlıyor.Kıyıdan atıyor makineyele ve 50 gr lık oltaları atıyormuş. Olta dibe çöküyormuş akıntıya bırakıyormuş, birsürü balıkçılık terimi.
Sizce en uygun model nedir? Ayrıca burda Shimanonun malezya tayvan modelleri var. Ama ben japon olanının fiyatını aldım. Zaten uzakdoğu olanlar ucuz.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Ya kardeşim bu balıkçılık ne kadar teknik bir işmiş. Burada koca koca balık mağazaları var. Gezince şaştım kaldım. Sizin bu forumlardaki muhabbetlerinizi okuyunca adamın balıkçı olası geliyor.
Hepinize rastgelsin diyorum.
Teşekkürler.
Bul
ergün hocam shimano uzmanı biroldur(balikoltasi) konuyu görünce gerekli cevapları verecektir.kolay gelsin.
Bul
hocam oraya gitmişken 3 dört çeşit al eniştene kurban olsun eminim hepsini kullanır valla senin gibi kayınço dostlar başınaWinkSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ergün bey aramıza hoşgeldiniz.Alacağınız makinanın kalitesi tartışılmaz,birde yanına bu markanın 50gr atışlı kamışınıda aldınızmı enişteniz olta takımı tamamlanmış olurGulumse
Bornova - izmir
Bul
bence bi takımda kendindinize alın derım sonra pisman olmazsınız.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
abim oralara gitmişken biraz çok alda enişten aralarından seşsin geriye kalanlarıda veririrsin dahada sevinir Shimano marka makinaların hepsi güzeldir.AlkisSeerfSiyirdim76
Bul
Ergun oralara gitmisken kendinide alsan diyorum..cunku fiyatlar uygun diyorsunSmile
Bul
Rakkamlar gerçekten çok uygun anlaşılan japonyaya gidip gelen birini bulmam gerekecek 300 tl dediğiniz makine burada 2000 tl
yaw Ergün hoca hepisinden al gitsin garii
elinde kalmaz merak etme ben alırım senden ne varsa ama japon modelinden sakın şaşma
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi