Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2008 Shimano Kataloğu
Fiyatlarda mevcut.
http://www.shimanocarpexpert.com/2008/
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Konu başlığının değiştirilmesine bir anlam veremedim.1.Sadece sazan ile ilgili malzemeler mevcut.2.Dikkat edilir ise kataloğun sol köşesinde Carp yazıyor;Carp sazan anlamına geliyor.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
kamışlarda surf kamış koymamışlar hepsi sazan kamışı. makinalarda surf var fakat inanılmaz pahalı.power aero xt (eski modeli) 369 €. amerikada power aero spin power modelini 285 $ a bulmuşken almadım şimdide tükenmiş..
Bul
balikoltasi yazdı:kamışlarda surf kamış koymamışlar hepsi sazan kamışı. makinalarda surf var fakat inanılmaz pahalı.power aero xt (eski modeli) 369 €. amerikada power aero spin power modelini 285 $ a bulmuşken almadım şimdide tükenmiş..

abi çok pahalı valla.. keşke alsaydın o makineyi çok iyi makineye benziyor ama burdaki fiyatlar biraz uçuk
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:abi çok pahalı valla.. keşke alsaydın o makineyi çok iyi makineye benziyor ama burdaki fiyatlar biraz uçuk
Ebayde alacağım adamın elinde 3 ve 5 no ları kalmış . bana 8 no lazım. bekliyorum belki tekrar stoklarına girer. Shimanonun güzel bir makinesi daha var. Bull's Eye diye. japon malı ve düşük devirli. Spin powerin alt modeli belki onu alırım .

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
güzel biraz baktımda surf bişey bulamadım.
Bul
Birol sende kolleksiyon var galiba yurtdışı uygun yollu 50-100$ arası iyi birşey olursa 2.el banada bakarmısın 55 $ lara baitrunner 4500 ler var ama nasıl alacağız nasıl gelecek anlamam
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Birol sende kolleksiyon var galiba yurtdışı uygun yollu 50-100$ arası iyi birşey olursa 2.el banada bakarmısın 55 $ lara baitrunner 4500 ler var ama nasıl alacağız nasıl gelecek anlamam

Koleksiyonum keşke olsa.Gulumse Ama Shimano makinemi sattığım için yeni bir shimano surf makine almaya niyetim var. ama istediğim makine yok şuan ebayde. ben yurtdışından 2. el makine almayı pek önermem. çünkü içinde önemli bir parçayı çıkarmış veya değiştirmiş olabilirler, arızası olabilir. en iyisi bazen uygun fiyata sıfırlar oluyor onlardan almak. Sürekli takip etmek gerek.ayrıca dışardan getirtmeninde az da olsa riski var tabii. baitrunnerin sıfırı 98$. kargo parasınıda koyunca 125 $ ı bulur ve bu da gümrüğe takılma ihtimalini yükseltir. gerçi satıcıyla konuşup fiyatını düşük göstertebilirsiniz ama ozamanda kaybolursa paranız yanar. yani yurtdışından 100 doların üzerinde makine getirtmek biraz zor ve riskli.
Bul
neyse simdilik olanlarla idare ediceğiz
Bul
Bugün 2008 Türkçe kataloğu geldi.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi