Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kim kimdir ne iş yapar :)
hoş geldiniz ailemize keyifli paylaşımlar behliyoruz
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
asaltekin yazdı:Selamlar,
İskenderun'da yaşıyorum. Gümrük müşaviriyim.Gençliğimde kıyı balıkçılığı ve sonrasında da amatör tekne balık avcılığı yaptım, yapıyorum. Bir teknem yok, ancak almaya niyetliyim. Amatör denizci belgemi ve kısa mesafe telsiz belgelerimi aldım. Bismillah diye de forma üye oldum.

Saygılar

.................................................

Hoş geldiniz kardeşim...İnşallah tekneyi de alırsın....
İstanbul - 0RH pozitif -1949
Balıkçı Reisi: Nuri Deniz (Kimya ve İşletme müh.)
[SIGPIC]http://www.amatorbalikci.net/images/avatars/genel/1bateau9zz.gif [/SIGPIC]
Bul
merhaba abiler kardeşler 1984 istanbul doğumluyum 2 yıldır antalyada yaşıyorum satış pazarlama işlerinde çalışıyorum istanbulda boğazdan çinekop sarıkanat istavrit zargana gibi avlarımız olurdu ancak antalyada işler biraz farklıymış Smile
Bul
ümitcim hoş geldin.antalyada çok değerli kardeşlerimiz var.onlar seni bulacaklardır mutlaka.
Bul
[ATTACH=CONFIG]48242[/ATTACH]

Merhaba,
Uzun zaman boyunca yurtdışındaki üniversitelerde konferanslar verip, tamamı denizle ilgili 46 kitap da yazdıktan sonra özüme ve öz yerime dönüp balık avı ile uğraşmaya ve ülkemizde az görülen, pek yapılmayan ancak Uzak Doğu'daki deniz ülkelerinde yüz yıllar boyunca başarıyla kullanılmakta olan amatör balıkçı teknelerini imal etmeye başladım. Pedal pervaneli, yelkenli, kürekli trimaran, katamaran tipindeki teknelerimin başarısına sizin de tanık olmanızı istedim. Bu amaçla buradayım. Her türlü bilgi ve tecrübe alışverişi için şimdiden teşekkür ederim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Aramıza hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi