Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASSO Misinalar
Hüseyin yine yapıştırmışsın konuyu en derininden ama Asso dediğim gibi bence Sadece bence diyorum. kullanmam birazdan aktaracam bende çektim hepsini kayda. mesaj boxta neler var neler. Redini denemedim iyi diyorsan denemk lazım. ancak düğüm tutmayan misina offside. yavaş yavaş bende aktarayım bişeyler.
Her zaman ince kibar narin takım kullanmak lazım....

sevgiler.
bende çok kullandım ve halen kullanıyorum..çok övüldü bu misina ben de övmüşümdür...hüseyinin dediklerine aynen katılıyorum..en kötü yanı düğüm yerinden patlaması..felaket gam olayı var..sadece çaparide iyi..köstekler farklı misina ..düğüm tutma konusundada biraz fazala düğüm atmak gerekiyor..yapışmıyor..çok sarıncada misina eziliyor kopma ihtimali yükseliyor..makinayada 035mm double strenght sardım sağlam olsun diye şu ana kadar bişi olmadı..150 gr la asıldım..kopmadı..idare ediyoruz şimdilik...bana gam yapmasın yeter..kopma olayı hepsinde oluyor..düzgün ve şeffaf olsun..duman rengi misinalar hoşuma gidiyor..sanki daha az dikkat çekiyor gibi..paylaşım için teşekkürler
Bul
Asso yu bende önceleri övdüm hatta daha piyasada adı duyulmadan almıştım  ama artık açıkca söyliyim bu asso o ilk aldığım zamanların asso su değil 0.28 balığı çekerken pat diye koptu hemde bağlı olduğu klipsin 4 parmak aşağısında 24 ytl lik rapalam denize gitti kızdım gittim Oskar aldım 3.75 tl  Oskar ve Euphrates markaları ile bir karma yaptım Asso 0.28 kullanacağım yerler oldu inanınki bağlamakta tereddüt ettim
Haa daha iyileri varsa bende öğrenmek istiyorum  ama fiyat 5 ytl yi geçmeyecek çok paraya çok misina var
geçenlerde 1 hafta oldu 300 mt Euphrates aldım makinaya sardım bu gün orta yerinden koptu hiç sevmem makinada az misina mecbur bir 300 daha alacam yada altına dolgu ama 300 alınacak mecbur olmadık yerde koparsa bu sefer makina misinesiz kalır
kısaca 300 mt ne verdim 8 ytl ( euphrates ) asso olsaydı 22-23 ytl verecektim  mesele bu kaliteli ve ucuz olacak hatta misina kopmasıyla makineye yeni misina sarmak değil 2-3 haftada misina değiştirmek lazım nerdeee millet 1-2 senelik misinalarla hala devam ediyor
işin özü ucuz kaliteli ve sürüm ithalatcılarda bu özü hedef almalı ve hilesiz hurdasız
Birde Trabucco misina alın ve makaraya sarım şekline bir bakın ALLAH AŞKINA birde kaliteli assoya bakın Asso bana göre bitmiştir
Bul
assoyu bende burada duydumda aldım babamada aldım babam da bende begenmedik dendigi kadar saglam bir misina degil bende 0.28 aldım 0.30 dan kuvvetli oldugunu düşünerek aldım ama kalınlık olarak 0.30 gibi ama saglamlık olarak kesinlikle degil.
siglon aldım şimdilik çok memnunum son tuttugum levreklerde siglonda hiç tereddüt etmedim kofanaları rahat rahat aldım şimdilik siglondan şaşmam yalnız birde şu suda görünmeyen pahalılardan alıcam özel sadece levrek için çok merak ediyorum o misinaları
Bul
evet bende aranıza yeni katılmıs birisi olarak ucuz bir kac markayı denedim yani 5 ytl lik lerden falan sorunlu hep dugum yerinden kopuyor ve ustunde yazan kadar kuvvetli olduklarına inenmıyorum eger misina konusunda cok fazla marka hakkında bilgi sahibi birisi tarafından tiyo almak gerekiyor sanırım bide kullanımdanda fark ediyor gibi benim kollar biraz kuvvetlidir dugum yapıorum asılıyorum kopuyor beden yapmak için skorpio diye bi misina verdiler 0.35 16.90 kg lık bişi ama oda dugumden sonra asılınca koptu ben kıyıdan at cek yapıorum en fazla 80 mt gidiyodur makara misinasından cok gövde de saglam bişi arıyorum ama sölenen kalite misinalar cok pahalı amatör birisi olarakta o kadar vermek istemiyorum bu konuda bilgi birikimlerinizi paylasırsanız cok sevinirim ....
saygılar rast gele
Bul
bu ortak sorunu oskar misina ile çözebilirsiniz biz 22 ana beden 18 köstek karagözekullanıyoruz asso misina ile denizde balığın ağzında iğneli köstek bırakma rekoru kırıyorduk tavsiye ederim
rasgele
Bul
Oskarı bulabilirsek bir de onu deneriz. Ben Sufix xl strong misina kullanıyorum memnunum.
Köstekleri bağlarken bedene halka mı yapıyorsunuz? Yoksa kösteği direk olarak mı bağlıyorsunuz. Tecihler farklı oluyor ondan sordum.
Bul
iki türlüde bağlıyabilirsin oskar çağrı balık balatta var bu misina daha yumuşak dümcük olduğunda kopmuyor asso sert olduğu için kopuyor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Angel Kiss Misinalar. mrs303 5 9,477 31-01-2013, 09:33
Son Yorum: bucalı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi