Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bekliyoruz bakalım ne fikirler atılacak ortaya ben heryere giderim istanbula 200 km uzaga kadar varım daha sonrası çekilmeze girer bekliyeli,m bayrama kadar yeri ve tarihi tayin edelim o zaman
Yorumları: 675
Konuları: 91
inşallah kaynaşmamız lazım.bazı arkadaşlar yani zamanı ve ulaşım imkanı kolay olanlar bir araya geliyolar gıptayla takipcisiyiz.bize de nasip olur inşallah...
Yorumları: 5
Konuları: 0
sevgili abiler ben bu işlerden pek anlamam ama kocaeli-yalova yolunda değirmendere diye bir yer var bilenler bilir, gecen sene orda çok güzel mırmır alıyorlardı ama şimdi hiç bilmiyorum siz ne dersiniz.. bence herkeze yakın ..
Suda hız rekorun ergeç biz kıracağız fakat mukavemet rekoru balıklarda kalacak
abdülkadir çalışkan --1983--yalova
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
vay neler dönüyor neler.ben bu konuyu atlamışım heralde.ne zaman yazdınız ne zaman çizdiniz.ramazan biraz bitsin daha netleştiririz.zaten olacak yerler tahminim şuraladır.**istanbul/bursa/bolu /yalova****
ankara olarak gelmeye çalışsak bize uyan yer bolu ( ama boluda tatlısu avı yapacağımızdan dolayı ve kış mevsiminden dolayı hüsranla karşılaşabilliriz .burda birazda piknik havasında geçeceğinden herkesin peşi peşin balık olsada olur olmasada olur demesi lazım.)ama en fazla olacağı bursadır.hele biraz zaman geçsin bakayım.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
şu işi bir organize edemedik ya ona üzülüyorum düşünsenize cumartesi biyerde toplanıcaz isteyen çadırını kuracak oltalar atılacak mangallar yanacak şişeler açılacak hem balık tutulacak hem yenip içilecek daha ne olsun yaww tam kışa girmeden bi macera yaşasak aslında çokda zor degil sadece 1 kere düşünmek neden olmasın demek yeterli
Yorumları: 879
Konuları: 28
insanlar kılıbık olunca böyle oluyor işte canım kardeşim
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
) taa ramazanın başında organize edin bana haber verin olur demiştim. ama kimseden çıt yok. hem istanbul hem de ankara organizasyonu farketmez.