Yorumları: 739
Konuları: 50
ahhh be eskı günler geldi aklıma ben yuzmeyı tam orada öğrendım az gereide düzz bı buyuk taş var eskı emkklıler yuzerdi beştaş kulubu derlerdi adlarına her gün orada idiler cok iyi amcalardı cok da ıyı yüzücüler az mıdye yemedik orada tabı bundan 20 sene önce idi işi ilerletincede tam ortadakı mendereğe giderdik sandalla bizi akşam alırdı sandal oranın mıdyeleride kafam kadardı hani sadece ekmek ve üzüm götürürdük afiyet olsun kardeşim iyi av olmuş
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
robinson987 yazdı:ahhh be eskı günler geldi aklıma ben yuzmeyı tam orada öğrendım az gereide düzz bı buyuk taş var eskı emkklıler yuzerdi beştaş kulubu derlerdi adlarına her gün orada idiler cok iyi amcalardı cok da ıyı yüzücüler az mıdye yemedik orada tabı bundan 20 sene önce idi işi ilerletincede tam ortadakı mendereğe giderdik sandalla bizi akşam alırdı sandal oranın mıdyeleride kafam kadardı hani sadece ekmek ve üzüm götürürdük afiyet olsun kardeşim iyi av olmuş
abi dediğin taş halen yerinde duruyor...ve hala hergün oraya emekli amcalar gelip yüzüyorlar muhabbet ediyorlar..bende aynı şekilde mendereğe giderim..ama giderken çok şey getiririz...cumartesi akşamdan pazar akşama kadar..süper bir yer..midyeler gerçekten kafa gibi..bir midye ile 10,15 izmarit tutarsın..saygılar abicim..
Yorumları: 177
Konuları: 16
güzelllllllll livarda dolmuş hani
Yorumları: 48
Konuları: 5
ozan bey insan benide çağırır istavritlerde büyükmüş tam yincek gibi olmuşlar afiyet olsun birdahaki ava benide çağırırsan sevinirim
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
vayy yücel yine döktürmüşsün.maheret sendedir.erdektede aynısı olmadımı.bana tık yokken sen balıkları diziyordun sonra oltaları değiştik yine sen tuttun.ama sonradan sonraya bende açıldım.o gün çok şey öğrendik senden..balık kime geleceğini çok iyi biliyor.büyük balıkçısın büyükkk.rastgele.