Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eyvallah abicim en iisini sen bilirsin büyük ve usta sensin diyorumya senin gibi ustayı allah karsıma denizde cıkarmasın yoksa cok ugrasırdık levrekleri ben toplıcam yarısında şimdi tek rakibim babam onuda gecmem zaten gecsemde keserim kuyrugunu öyle getiririm kenara adam zaten gelmiyo kenara o zaman uykuyada kalır oralarda
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
![80 80](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/80.gif)
:0507:
serenay movie maker için yardımına ihtiyacım var msn de sen kayıtlımısın bilmiyorum msn nihataydin11971@hotmail.com bi ara denk gelirsek bi anlatırsan sevinirim bide arkadaşlar msn e buradaki isimleri alt kısıma yazın ne olur yaww karıstırıyoruz kim kim diye
Yorumları: 221
Konuları: 14
bizim buralarda aksu çayının kenarındaki köylerde bi balıktan bahsederler senid bangaslı diye insanlara salsırdığından felan bahsederler. oda yayın balığı sanırım. ama şimdiye kadar avlamayı hiç düşünmemiştim. yukardaki resmi görünce gaza geldim valla.
mesele; bunu yakaladığımızda kendimizi nasıl koruces!!! eheheheh
Yorumları: 13
Konuları: 1
bir ansiklopedide okumuştum yayaın balıklarıın büyüme sınırı yokmuş,yani ölene kadar büyüyebiliyorlar.bu arada sapanca gölünde bogulupta cesedi bulunamayanlar oldu.sapancalı balıkçılar bu cesetleri yayınların yedigini söylüyor....
Yorumları: 2
Konuları: 0
arkadaşlar merhaba ben yeniyim o güzel deneyimlerinizden faydalanmak isterim. geçen ankara kızılcahamam eğrekkaya balığa gittik hep küçük levrek çıktı geri saldık. mantarlıyla tavuk ciğeriyletututuk . arda bir at çek yaptım ama tık yok.yapay balıga sasiye vurmuyormu* büyük levrekler nerelerde olur. nasıl yakalarız. siz değerli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Yorumları: 324
Konuları: 43
Merhaba kadir cam,
yardimci olmaya calisiyim bildigim kadar,levrek suyun dibi mirik olursa hic sevmez kücük tasli yada kayalik yeri cok sever levrek icin derin ve karanlik olmasi gerekiyor gece avcisi oldugundan gündüz karanlik kayaliklari yuva olarak seciyor hava kararinca av yapmaya cikiyor ve yem baliklarin bulundugu kiyilara geliyor yani yem balik nerdeyse levrek orada yakinlarda.
dip oltasi yaparsan ana misinaya (0,30`luk) 20gr kursun tak firdöndü ve beden,beden 0,20`lik misina boyu 80 cm ucuna 1 yada 2 Numara ince telli
igne cok sivri olmasi gerekiyor,yem olarak ortaboy gümüs takabilirsin canli
tabiki,igneyi yem baliginin burun deliklerinden batirip alt cenesinden cikaracaksin ve atacagin yer baraja yada göle bir türlü su akiyorsa onun etrafina derin olan yere oltani atacaksin ve bekleyeceksin.
yapay yem de cok iyi ama cogu balikci hizli atip hizli cekiyor bu kesinlikle yanlis,sari Twister ile avlanirken kursunu fazla agir olmayacak attigin zaman suyun dibine inecek ondan sonra oltanin ucunu kaldirip tekrar indirerek Twistere yarali balik süzü vereceksin levrekde genelde dip baligi oldugundan ilgisini cekecektir,bu sistem ile cok levrek tuttum en iyi renk olarak sari rengi sectim.
Bol sanslar,rastgele.
Fisherman yazdı:Sorma abi vakit bulsam rüzgar eser rüzgar esmese benim çocuk salmaz napcamı şaşırdım
aynı dertten muzdarip bir şekilde levrek tutan insanları seyrediyorum babam dün 1 tane 90 cm 6 kg levrek 5 tane 1,5 ar kg loluk ispendek 22 tane sarıkanat 2-3 kg da istavrit almıs bunları 2-3 günde yapmış resimlerini de yanında kimse olmadıgı için ve makinede olmadıgı için cekmemiş tutanları dinliyorum bu aralar siteyede giremiyorum arada vakit bulursam sabah gidip aksama dönmeye calısacagım en azından coluk cocugu bi gönderiiim de onlar gidince ben nasıl olsa arada sırada hafta içide olsa kacarım diye hayal ediyorum aglıcam arkadaslar aglıcam yaaa neyseki işlerden dolayı gidemiyorum iş önce gelir deyip calısıyoruz ne yapalım allah herkese balık tutma vakti versin arada sırada ama herzaman olursa oda kötü
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
))))pek takılamıyorum herkese slmlar arada girip bakarım saygılar
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Ben bu balığıda çıkarmam sudan yaşasın garibim
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
bu balığı yakalarsa kamil abi yakalar başkasını tanımam yakaladıkları ortada çünkü