bunlar daha iyi günlerimiz iyi göllere nehirlere dökülen o kadar atık sonucu ne olacakki ne bekliyoruz...
yazıklar olsun o sanayi tesislerinede o tesislere yol verenlerede. yapacaz iyi olacak şudur budur diyerek ekolojik dengenin içine ettiler maalesef. yazaıklar olsun....
Yorumları: 101
Konuları: 6
erden kardeş,çok güzel konuya değinmişsin..işimiz iznik gölü civarında olduğu için arada sırada avlanmaya gidiyoruz..inanın her sene balık azalıyor..civar köyleri bir düşün..zeytinini ilaçlayan tankerini ya derede yıkıyor,ya gölde..sonra balık yok diyorlar..yıllar önce söylendiğimde bana homurdananlar..abi sen haklıkmıysın demeye başladılar..anlayamıyorum...ne zaman bindiğimiz dalı kesmekten vaz geçeceğiz..kızılderilelerin atasözü vardır...biz doğayı dedelerimizden miras almadık,torunlarımızdan emanet aldık..
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
darbecimesut yazdı:erden kardeş,çok güzel konuya değinmişsin..işimiz iznik gölü civarında olduğu için arada sırada avlanmaya gidiyoruz..inanın her sene balık azalıyor..civar köyleri bir düşün..zeytinini ilaçlayan tankerini ya derede yıkıyor,ya gölde..sonra balık yok diyorlar..yıllar önce söylendiğimde bana homurdananlar..abi sen haklıkmıysın demeye başladılar..anlayamıyorum...ne zaman bindiğimiz dalı kesmekten vaz geçeceğiz..kızılderilelerin atasözü vardır...biz doğayı dedelerimizden miras almadık,torunlarımızdan emanet aldık..
ben kızılderilileri seviyom yaa sadece doğa olayı deil torunlarımızın ömürlerinden bile çalıyoruz
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
allah akıl versin bunlara hiçmi akıl yok bunlarda
zehirli atık kontrollü bişekilde bertaraf edilmesi
lazım bunlar etrafa atıyor gerçek olan biz kendi
sonumuzu hazırlıyoruz yarın içecek suyumuzda
kalmayacak saman kafalı bunlar biraz akıl nediyeyim.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Ben artık bu lafı kullanmıyorum. "Biz bunları yapıyoruz, biz çevreyi kirletiyoruz, biz sonumuzu hazırlıyoruz" bu genellemeyle gidersek. Gerçek suçlular aramızda kalıyor.Fakedilmiyor.
Onları teşhir etmemiz lazım.
Onun için artık bunlara karşı olanlar, biz ve onlar demeli. Ben hayatımda ne etrafa ne de denize çöp attım. Ama çöp topladığım oldu. Bu mahluklara artık biz yerine yeni bir isim takmak gerekiyor...