Yorumları: 16
Konuları: 1
Saat 21:30 civarı ilk kırmızı noktaya ulaşabildim. Hanımı arkadaşlarına 18:30 da eminönüne bırakıp, trafikte çıldıra çıldıra yeniköye geldim teke çıkarıp. Kırmızı noktanın aşağısına ve yukarısına bakındıktan sonra tekeleri takıp oltamı attım gelenler üç küçük iskorpit idi. Seneye deyip saldım.Saat 22:55 tede ayrıldım. Herhalde yanlış yere gitmiş olmalıyım tarabya otelini geçtikten sonra ilk dış viraj, her neyse sizlerle tanışamadığıma üzüdüm. ne diyelim bir dahaki sefere
Yorumları: 569
Konuları: 43
patronun toplantı yapacağı tuttu saat 21.50 idi iş yerinden çıktığımda
ben böyle şansı .....................
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
umur bey ben gece 1 e kadar harunla ibrahim abi sabaha kadar oradaydı bol bol iskorpit gelincik byük kaya balıgı tutuldu sanırım yanlış yerlerde avlandık ve sanırım birbirimizi görür mesafedeydik
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
yıldırıms74 yazdı:patronun toplantı yapacağı tuttu saat 21.50 idi iş yerinden çıktığımda
hehehe sukru bende bu aksam bir tarabya yaptim ,valla simdi yeni pisiyor ,6 mercan yakaladim ,yarinda gidiyom ,sen en iyisi buraya gel
Yorumları: 569
Konuları: 43
bahri ozmen yazdı:yıldırıms74 yazdı:patronun toplantı yapacağı tuttu saat 21.50 idi iş yerinden çıktığımda
hehehe sukru bende bu aksam bir tarabya yaptim ,valla simdi yeni pisiyor ,6 mercan yakaladim ,yarinda gidiyom ,sen en iyisi buraya gel
iki adım yere gidememişim oraya nasıl gelem????????
davet mektubu istemiştim onuda yollamadın