Yorumları: 1,080
Konuları: 68
bilgisayarin cokme sebebini buldum ,zannedersem msn mesaglarimi acmak icin yazdigim web adresi yanlis yazdigim icin bilgisayar coktu,hotmail deki mesaglarimi okumak icin adress yerine
www.hotmail.c...m noktali yerleri o yazarak yazarsaniz ikinci bilgisayarimida ayni sekilde oldu ,en uzuldugum nokta turk sarkilarim gitti ,ne guzelde ciftetelli havalari vardi ,dikkat etmenizi oneririm ,allahtan daha onceki bilgisayarimi kisisel dosyalarima kullanmiyordum,
kesinde emin degilim ,gittim bit tanedaha aldim ,pc ler allahtan ucuz burada
Yorumları: 569
Konuları: 43
bahri istediğin türk müzikleri çifte telliler olsun ben yine yollarım sana
MCAfee yükle bahri 50 dolar ama süper virüs tarama programı
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bahri ustam bilgiler için teşekkürler...gerçekten bu virus olayına kesin bir çözüm bulmak gerek,
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
geçmiş olsun nerenin çiftetellisini istoyosan msn den yollarım
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
yalova tatar yazdı:geçmiş olsun nerenin çiftetellisini istoyosan msn den yollarım
tesekkurler erden abi ,sukru sagolsun gondermisti ,cd ye keske yukleseydim ,hepsi kayboldu ,cokta zaman harcamistik yuklemek icin ,tamire verdigim kiside ,dedigi web adresindende degilmis ,yine dedigimiz gibi ip numarasindan saldiri yapilmis ,oda gelen saldiri yerine ayni saldiriyi yapmaya calisiyor bilgisayardaki dokumanlari save yapmaya calisiyor ,dedigine gore benim sarkilari save yapma sansim var ,teklifiniz icinde tesekkur ederim