Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dalış için ilk adım
nihat abi sana tavsiyem makara kullanma.çok kargaşa yaşarsın sığ sularda.genelde makara derin su avcıları içindir bir de akya da faydalıdır onun dışın da hiç birişe yaramaz.Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben bu takımı aldığımda büyük balık vururum hayaliyle almamıştım ama işin içine girip araştırınca her an karşıma büyük balık çıkabileceğini ve vuramayacağımı anladım.
ilk fırsatta bende bi 90 lık zıpkın almayı düşünüyorum.
teşekkürler cenk bey.

nihat abi bu iş seni iyice sardı,niyeti bozdun 90 lık zıpkın filen valla levreklerin peşine düşeceksin anlaşıldı,birde senin şu mera vardı,teknelerin giremediği,orayı hiç denemedinmi nihat abi...bi ara oraya uğra bence...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:nihat abi bu iş seni iyice sardı,niyeti bozdun 90 lık zıpkın filen valla levreklerin peşine düşeceksin anlaşıldı,birde senin şu mera vardı,teknelerin giremediği,orayı hiç denemedinmi nihat abi...bi ara oraya uğra bence...
oraya daldım aytekin geçen sene bişey göremedim ama orası daha çok kofana ve lüfer yapar levrek 1 kere denk galdi oltaya ama oraya dalacagım tekrar.
fırat doğru diyorsun makaraya ne gerek var sıg yerlerde dalacagım büyük balık gelsede bi şekilde alırım artık yeterki gelsin.ama yinede bi 90 lık zıpkın alacagım ilk fırsatta.
Bul
LeVrEkCi yazdı:oraya daldım aytekin geçen sene bişey göremedim ama orası daha çok kofana ve lüfer yapar levrek 1 kere denk galdi oltaya ama oraya dalacagım tekrar.
fırat doğru diyorsun makaraya ne gerek var sıg yerlerde dalacagım büyük balık gelsede bi şekilde alırım artık yeterki gelsin.ama yinede bi 90 lık zıpkın alacagım ilk fırsatta.

nihat abi levrek olmassa lüfer olur,kofana olur,valla mis gibi olur..tekne giremeyen bir yerde balık mutlaka kıyılıyordur,kayalık yerleri severler balık kıstırmak için gelir kendi kısılır hehehe..nihat abi bence makara olsun tüh makara olsaydı dememek için,sığ sularda olmaz olmaz denk gelir balığı vurunca şişi taşımassa ipte yırtar kendini balık,sonra arkasından bakarsın kendimden bilirim 1 kiloluk minekop makara ister kafaya yakın yerden vuramassan..60 lık zıpkınla kaçırmışlığım vardır malesef Sad
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
hayırlı avlar nihat abi yanlız dalış güvenliğini unutmayalım ve bu konuda ii bir araştırma yapmakta tercihen ii olur bol balıklı günler dileerim
Okay Gunay
ist/ 1976
A rh+
okay_gunay@hotmail.com
http://okaygunay.spaces.live.com/?lc=1055
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zıpkın için öneri. (yardım) SinekOltasi 26 19,576 24-01-2013, 15:13
Son Yorum: METİN16
  arkadaşlar artık kafam kariştı yardım zıpkın için toya53 12 5,179 09-08-2011, 16:06
Son Yorum: yycolak
  serbest dalış malzemeleri.... ANTALYALI07 6 5,214 22-03-2008, 18:54
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi