Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kefaller
Tebrikler. Boyutları nedir. Küçük gibi görünüyor. Ondan sordum.
Bul
Alkisbereketli olsun arkadaşımAlkis
Bul
Tebrikler iyi bir av olmuş afiyet olsun gamitleri iade edersen senin için daha iyi olur zaten senin kadar yakalayanı yoktur. Büyürlerde gelirler
Bul
tebrikler güzel zevk yapmışsın valla
Bul
Tebrikler.Gercekten guzel av olmus.
Bul
sevgili amatör balıkçı arkadaşlar.yorucu ve riskli olan işimi bitirdiğim akşam üzeri ,kendimi deniz kenarına atıyorum.balık tutarak stres atıyorum.hergün ortalama 20 nin üzerinde kefal tutuyorum.bazen deniz ile derenin birleştiği yerde bazende derenin içerisine girenleri tutuyorum.size mübalağa gelebilir ama benim işim sadece balığı tutmak.son 4 senedir tuttuğum balıkları yemedim.isteyen arkadaşlara veriyorum.amacım kendimi kahve ortamından uzaklaştırmaktır.kefal konusunda bazı bilgiler vereyim.kefal en kurnaz balık olarak bilinir,çünkü ağ ile yakalamak çok zordur,bazende yeme sırt ve kuyruk atarakyemi düşürdüğüne şahit olmuşsunuzdur.benim sistemim 5veya 6 m. karbon göl kamışı +küçük şamandıra+musdat 7veya8 no iğne+taze ekmek içi bedende 2 iğne.sadece dikkat edilmesi gereken nokta ekmek içi koparıldığı gibi takılacak sıkılmayacak ,ekmeğin el ile teması mümkün olduğu kadar azaltılacak.yani balık yemden huylanmayacak.sadece her olta çekildiğinde yeni yem takmanız gerektiğini hatırlatayım.bu sistemle balıktan hiç boş dönmüyorum.umarım anlattıklarımın faydası olur.hepinize rastgele.
Bul
İbrahim hocam du güzel ve yararlı tekniğinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.Saygılar.
Bul
tebrikler güzel av olmuş bende bu hafta sonu kefaldeydim ama biraz daha var bizim burda vurmasına en kısa zamanda ekleyeceğim
Bul
ibrahim abi tekniğini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim bu kadar kurnaz balığı tutmak içinde balık gibi düşünüp ona göre hareket etmek lazımdır heralde kurnaz balığı kurnaz balıkçı tutar helal olsun saygılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  6.03.2016 levreklerim ve kefaller. tahsinmersin 25 2,243 21-03-2016, 02:58
Son Yorum: tahsinmersin
  aradan sonraki kefaller kefalcı ibo 11 2,540 05-07-2010, 13:31
Son Yorum: LeVrEkCi
  sondan birkaç önceki kefaller kefalcı ibo 13 3,074 24-11-2009, 16:11
Son Yorum: FuRkAn *

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi