06-03-2016, 21:07
Pazartesi eğitim olduğundan balığa dün geceden gitmeye karar verdim.bir ekibin kurulduğunu ama Ramiz abinin Metin ast.la yaptığı ekibe katıldım.cumartesi akşam yola çıkmadan 45 dk. şekerleme yaptım 22:30 da Balçovaya hareket ettim.Ramiz abi ile Metin botu arabaya yüklemiş beni bekliyorlardı.avlak bölgesinde karşı kıyımızda botla,Gökhan ve Dişci Vedat,yakınındada Leventle Servet avlanıyorlardı.etraf keşifi yaparken bordolamasına yanaşmış teknenin vasatına bağladığı römorkörüne çıktım.tam burası oltanın takılma yerini aştığım menzile giriyordu.Ramizlerde botu şişirip ileride bir yerlere gittiler.bir saat sonra kefal dokunuşlarıyla ilk kefali tuttum.kefalin iri olmasından dolayı takımın birini 2 iğneliye çevirdim.levrek oltamıda sol tarafıma aldım.2.kefalden sonra levrek kokusunu hissettim.bu iri kefallerin arasına girerlerdi.içime doğmuştu,nitekimde ilk levreği aldım.bunun kokusunu alan Ramiz abiyle Metin botu bırakıp yanıma geldiler.2. levreği ona kepçelettim,boş durmasın diye,sonra oda bir tane tutunca dur dedim bende seninkine kepçe vurayım dedim.güzel güzel avlanırken teknede yatan tayfanın kalkıp abi 15 dk. sonra tayfalar gelecekler balığa açılıcaz demesiyle moraller bozuldu.nitekimde biraz sonra kaptanlarıda geldi ve Ramizler botlarına bende kıyıya çıktım.04 ten 06 ya kadar avlanmadım,gırgırda geldi onları seyrettim.sonra iştahsız iştahsız 07;30 a kadar avlanıp 2 kefal daha tuttum.daha güzel avlar sizlerin olsun.