18-06-2007, 11:31
bu hafta sonu balıksız geçti.
hatun ile beraber buralardan uzaklaşmaya adalara gidelim dedik ve heybeli adaya gittik.
gerçektende kendimi istanbulun dışındaymışım gibi hissettim.
arkası orman önü denize sıfır bir otelde kaldık.gürültü yok,kalabalık yok,stres yok , sadece huzur var.
herkese tavsiye ederim mutlaka bir günlüğünede olsa kaçın derim.
şimdi gelelim balık durumuna.
kafa dinlemeye gittim ama gözüm genede balıklardaydı.
heybeli adada iskeleyi istarvit ve kefal basmıştı resmen.yani kepçe olsa yanında mübalasız 100 kilo tutarsınız.suyun üstü komple istarvit kaynıyordu(kıraça değil) hemde bayağı bayağı irilerdi.suyun 1-2 metre altındanda 15-20 cm lik 100 lerce kefal rahat rahat seçilebiliyordu.işin ilginç tarafı 1 kişi bile balık tutmuyordu.kafayı yedim!!!!!!!!!!!
adanın arka taraflarınıda dolaştım ama manzara hep aynıydı.
kınalı ve burgaz adada da durumda değişen birşey yoktu.
resmen balık akmış ve sabit duruyordu.hatta suyun üzerindeki istarvitlerden alttaki kefaller bile zor seçiliyordu.ben ömrümde bu kadar balığı bir arada hiç görmedim.kafayı yememek elde değildi.
onlar bana baktılar ben onlara ve hüzünlü gözlerle ayrıldım oradan
gece sahildeki balıkçılara uğradık bişeyler yemek için.ordaki insanlarla da bayağı balık muhabbeti yaptık.
adanın sahilinde istarvit etrafında ise eşkina oluyormuş hemde bayağı iri boyutlarda.
benim en kısa zamanda bir tekne alıp buraları ziyaret etmem lazım.
mutlu ve huzurlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.
hatun ile beraber buralardan uzaklaşmaya adalara gidelim dedik ve heybeli adaya gittik.
gerçektende kendimi istanbulun dışındaymışım gibi hissettim.
arkası orman önü denize sıfır bir otelde kaldık.gürültü yok,kalabalık yok,stres yok , sadece huzur var.
herkese tavsiye ederim mutlaka bir günlüğünede olsa kaçın derim.
şimdi gelelim balık durumuna.
kafa dinlemeye gittim ama gözüm genede balıklardaydı.
heybeli adada iskeleyi istarvit ve kefal basmıştı resmen.yani kepçe olsa yanında mübalasız 100 kilo tutarsınız.suyun üstü komple istarvit kaynıyordu(kıraça değil) hemde bayağı bayağı irilerdi.suyun 1-2 metre altındanda 15-20 cm lik 100 lerce kefal rahat rahat seçilebiliyordu.işin ilginç tarafı 1 kişi bile balık tutmuyordu.kafayı yedim!!!!!!!!!!!
adanın arka taraflarınıda dolaştım ama manzara hep aynıydı.
kınalı ve burgaz adada da durumda değişen birşey yoktu.
resmen balık akmış ve sabit duruyordu.hatta suyun üzerindeki istarvitlerden alttaki kefaller bile zor seçiliyordu.ben ömrümde bu kadar balığı bir arada hiç görmedim.kafayı yememek elde değildi.
onlar bana baktılar ben onlara ve hüzünlü gözlerle ayrıldım oradan
gece sahildeki balıkçılara uğradık bişeyler yemek için.ordaki insanlarla da bayağı balık muhabbeti yaptık.
adanın sahilinde istarvit etrafında ise eşkina oluyormuş hemde bayağı iri boyutlarda.
benim en kısa zamanda bir tekne alıp buraları ziyaret etmem lazım.
mutlu ve huzurlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.