Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
acil  msn çalındı  
Bunları öğrendiğim iyi oldu. Başıma gelmedi ama keklenmeyelim en azından. Teşekkürler arkadaşlar.
Bul
Herkes bu konuda yaşadıklarını yazarsa benim gibi başına gelmeyenler daha dikkatli olur
Bul
Rıfat,geçmiş olsun.Ben siliyorum senin o adresini,yenisini yollarsın bana.
Bul
geçmiş olsun...
Bul
he vallah bizlerde öğrenmiş olduk bu vesile ile keklenmemeyi işallahta rast gelmez rıfat kardeşim geçmiş olsun
Bul
arkadaşlar msn nimi çalan şahıs tekirdağda dan kendisiyle görüştüm ben hacker dedi bende hackersında böyle ufak işlerle neden uğraşıyorsun dedim benim adıma kimseden kontor alamazsın çünkü herkes biliyor benim cep telefonu işi yaptığımı dedim gel adam gibi şu msn ver dedim benden kontor istedi bende antalyaya gel hem totbüs paranı hemde sana 1000 kontör vercem dedim ve niye çaldın diye sordum oda bana dediki çok zevk alıyorum dedi bende sen gel antalyaya ben sana en büyük zevkleri yaşatayım dedim o saatten sonra msn kapandı artık açılmıyor
Bul
Rıfat,yeni bi msn al,bize de bildir.Eski msn ni sildim ben sakata gelmeyelem diye.
Bul
bu msn çalanların hackerlikle ilgisi yok yaw bunlara lamer deniyo Big Grin Allah'ın ezik lamerleri işte böle msn çalıyo seviniyo hack yaptım diye . küçük sitelere açıktan index basıyolar heryerde veriyolar siteyi hackledim diye.. işte böle lamerler olmasa hackerliğin şanı olucak ama ezikler işte böle tipler çok neyse geçmiş olsun. bide tavsiye olarak gelen mailleri hemen açmayın yani tanıdığınız bi yerden gelmiyosa açmayın direk silin eğer tanıdık ise önce teğit ettirin kimden geldiyse öyle açın. bide fake mail olayı var yani bu konudada çok dikkatli olun hiçbiryerde msn şifrenizi girmeyin. şifrelerinizi bilgisayarınıza kaydetmeyin bilgisayar dışında biyere not alsanız daha ii olur. neyse tekrar geçmiş olsun diyorum..
Bul
   Yav hadi MSN adresine bi şekilde ulaşıyorlar,maillerden falan.Ama şifreyi nasıl kırıyorlar onu anlamıyorum.Hoş bu bilgisayar denen şeyin çok yerini anlamıyorum ya zaten. Bobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bursa narlı için acil yardım teksasgkn 35 5,587 16-04-2014, 17:19
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  acil eşkina taşı LeVrEkCi 1 1,223 20-10-2013, 23:21
Son Yorum: SpinAvcısı
  ercan abi çok acil LeVrEkCi 59 7,325 24-01-2010, 17:08
Son Yorum: fish or die
  acil ve önemli .... beyazzenci 10 3,048 07-12-2006, 16:57
Son Yorum: cahitusta

Hızlı Menü: