02-05-2007, 16:13
Herkes bir şekilde EŞKİNA-MAVRUŞGİL balığının kafasından çıkartılar bir çeşit mermer şeklindeki taşı duymuştur.Duymayanlarda şimdi duyacaktır. Bu taşların Böbrek hastalarına iyi geldiğini ve Böbrek taşlarının düşürülmesinde çok etkili olduğu birçok yerde yer almıştır.Yıllar önce TRT de bir belgeselde duymuştum,çeşitli dergi ve gazetelerdede defalarca yazıldı bu konu.Ben hiç Eşkina tutmadım, taşınıda görmedim fakat bir arkadaşım 2-3 ay kadar önce bunun sayesinde böbrek taşlarından kurtulduğunu ve iyileştiğini söyledi.Ben modern tıbba inanan bir insanım. Bu bir efsanemidir? Yoksa Gerçek payı varmıdır acaba?
Sizlerden ricam ; Bu konu hakkında bilgisi olan, bu taşları kullanarak şifa bulan tanıdıklarınız varmı? Bu taşlar sayesinde mi iyileştiler yoksa hala iyileşemedilermi v.s. v.s. gibi somut bilgileri yazmanızı ve bildiklerinizi burada bizlerle paylaşmanızı önemle rica ederim.
Sizlerden ricam ; Bu konu hakkında bilgisi olan, bu taşları kullanarak şifa bulan tanıdıklarınız varmı? Bu taşlar sayesinde mi iyileştiler yoksa hala iyileşemedilermi v.s. v.s. gibi somut bilgileri yazmanızı ve bildiklerinizi burada bizlerle paylaşmanızı önemle rica ederim.