Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balık tuttugum yer m.eregli
levrekci yazdı:izmir e anca çeşmeye surf yapmaya gelirim ercan abi balıktan sonra windsurf gelir benim için ama en azından bi çayını içerim kısmetse saolasın

Çeşme Alaçatı ve Foça bu işin en iyi yapıldığı yerlerdir. Bence Foça'yıda denemelisin.Bizim Poyrazımız çok iyidir. Fransızların ilk tercihi hep Foça'dır. Ayrıca Midilli'ye günlük feribot seferleride başladı ailen ile birlikte keyifli olur diyorum
Bul
xxl üstad yazdı:
levrekci yazdı:izmir e anca çeşmeye surf yapmaya gelirim ercan abi balıktan sonra windsurf gelir benim için ama en azından bi çayını içerim kısmetse saolasın

Çeşme Alaçatı ve Foça bu işin en iyi yapıldığı yerlerdir. Bence Foça'yıda denemelisin.Bizim Poyrazımız çok iyidir. Fransızların ilk tercihi hep Foça'dır. Ayrıca Midilli'ye günlük feribot seferleride başladı ailen ile birlikte keyifli olur diyorum

alaçatı windsurfte dünyada sayılı yerlerden kıyıya paralel kıyıdan çok seyredilecek şekilde surf yapılabiliyor ve rüzgar şiddeti devamlı 7-10 kuvvet arası yani alaçatı her surfçünün hayalidir.teşekkürler
Bul
GURHAN yazdı:
afala yazdı:Benim arkadaşlar telefon etti armutludan az önce onlarda balık yok diyorlar hava esiyor dediler kafada .Sardalye yokmus galıba ,yakında geliyorum oraya az kaldı ....Bobo

Evet gerçekten iyi esiyormuş az önce ben de narlıdan arkadaşla görüştüm sağlam giyin dedi. İşin kötüsü yarında rüzgarlı gösteriyor ama biz şansımızı deniyecez kısmet artık.Smile
    Kaptan geldiğinde uğrarsan sevinirim. Armutlu Narlı iki adım sen ara biz seni Armutludan alırız.

Bizde rüzgar fırtına olsun diye bakıyoruz takoz istavritler için her birtanesi çıngene palamutu gibidüşünsenize 4-5 tanesini çekmeyi olta taşa takılmış gibi oluyor
Bul
afala yazdı:evet nıhat bakalım kımler neler tuttu merak edıyorum bır kaç tuyo var ama onları yakalayan olacakmı merak edıyorum ...

Cengiz tüyolarını merak ettim doğrusu benimde kulağıma gelen söylenti gece çarpmayla kofana levrek
Bul
benim ereglide bir yerim vardır çok enteresandır çapariyle tek istavrit tutamassın karedes tak parça parça kancaya lüfer kadar eşşek istavriti alırsın.balık olmadımı gider yatar herkes oraya çok zevkli olur tutması
Bul
Nihat o istavritleri ağustosta boğaz da yapıyor gece
Bul
harun bogaz için adam gibi bi kamış makine alayım o zaman bogazda tutmaya başlıcam pazar günü kalenderde 4-5 kişi açıktan baya büyük istavrit alıyordu hemde 10 ar 10 ar alıyordu digerleriya tutamıyor yada 2-3 tane çekiyordu bendeki kamış ve makine sanırım belki kıyıya yakın yemlialmak için işe yarar.
yazın gece iri istavrit yaparsa takılmak lazım yazıngece çıkarsan bende kaçarım deneriz inşallah.
Bul
Hmmm pazar günü na vardı pazar günü evet lodostu yanılmıyorsam zate şuara boğaz iri istavrit yapıyor 0.30 beden seğrek köstek  150 gr kurşun çimen yeşili veya beyaz tüy tek floş beyaz iğne 10 veya 9 no  açık dip olta balığının  kilosu da 15 ytl den piyasa buluyor boğazda
İnşallah Nihat birşeyler yapacağız geceler biraz ılınsın da
Alacagın kamış lineaeffe extrem 4.20 150 ytl iyi bir kamış
Bul
Harun yazdı:Hmmm pazar günü na vardı pazar günü evet lodostu yanılmıyorsam zate şuara boğaz iri istavrit yapıyor 0.30 beden seğrek köstek  150 gr kurşun çimen yeşili veya beyaz tüy tek floş beyaz iğne 10 veya 9 no  açık dip olta balığının  kilosu da 15 ytl den piyasa buluyor boğazda
İnşallah Nihat birşeyler yapacağız geceler biraz ılınsın da
Alacagın kamış lineaeffe extrem 4.20  150 ytl iyi bir kamış

harun aynı kamışı bana ozanda tavsiye etti ama o 4 metreligini tavsiye etti ne dersin ??
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  adrasan da balık avı keyfi bluebaymotel 1 2,403 16-03-2008, 17:17
Son Yorum: alien13
  balık tutmak ustalık mı yoksa kısmet mi? baz 11 3,687 09-10-2007, 02:23
Son Yorum: HIDIR
  ANKARA'DA BALIK TUTMA KEYFİ LeVrEkCi 13 8,284 28-09-2007, 09:23
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  balık cenneti harslan1978 20 5,676 06-03-2007, 15:41
Son Yorum: mors
  Aha,balik,degil,ama kanguru.. HakoAVUSTURALYA 17 3,697 06-02-2007, 17:24