Yorumları: 8,918
Konuları: 138
levrekci yazdı:izmir e anca çeşmeye surf yapmaya gelirim ercan abi balıktan sonra windsurf gelir benim için ama en azından bi çayını içerim kısmetse saolasın
Çeşme Alaçatı ve Foça bu işin en iyi yapıldığı yerlerdir. Bence Foça'yıda denemelisin.Bizim Poyrazımız çok iyidir. Fransızların ilk tercihi hep Foça'dır. Ayrıca Midilli'ye günlük feribot seferleride başladı ailen ile birlikte keyifli olur diyorum
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
xxl üstad yazdı:levrekci yazdı:izmir e anca çeşmeye surf yapmaya gelirim ercan abi balıktan sonra windsurf gelir benim için ama en azından bi çayını içerim kısmetse saolasın
Çeşme Alaçatı ve Foça bu işin en iyi yapıldığı yerlerdir. Bence Foça'yıda denemelisin.Bizim Poyrazımız çok iyidir. Fransızların ilk tercihi hep Foça'dır. Ayrıca Midilli'ye günlük feribot seferleride başladı ailen ile birlikte keyifli olur diyorum
alaçatı windsurfte dünyada sayılı yerlerden kıyıya paralel kıyıdan çok seyredilecek şekilde surf yapılabiliyor ve rüzgar şiddeti devamlı 7-10 kuvvet arası yani alaçatı her surfçünün hayalidir.teşekkürler
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
GURHAN yazdı:afala yazdı:Benim arkadaşlar telefon etti armutludan az önce onlarda balık yok diyorlar hava esiyor dediler kafada .Sardalye yokmus galıba ,yakında geliyorum oraya az kaldı ....
Evet gerçekten iyi esiyormuş az önce ben de narlıdan arkadaşla görüştüm sağlam giyin dedi. İşin kötüsü yarında rüzgarlı gösteriyor ama biz şansımızı deniyecez kısmet artık.
Kaptan geldiğinde uğrarsan sevinirim. Armutlu Narlı iki adım sen ara biz seni Armutludan alırız.
Bizde rüzgar fırtına olsun diye bakıyoruz takoz istavritler için her birtanesi çıngene palamutu gibidüşünsenize 4-5 tanesini çekmeyi olta taşa takılmış gibi oluyor
afala yazdı:evet nıhat bakalım kımler neler tuttu merak edıyorum bır kaç tuyo var ama onları yakalayan olacakmı merak edıyorum ...
Cengiz tüyolarını merak ettim doğrusu benimde kulağıma gelen söylenti gece çarpmayla kofana levrek
benim ereglide bir yerim vardır çok enteresandır çapariyle tek istavrit tutamassın karedes tak parça parça kancaya lüfer kadar eşşek istavriti alırsın.balık olmadımı gider yatar herkes oraya çok zevkli olur tutması
Nihat o istavritleri ağustosta boğaz da yapıyor gece
harun bogaz için adam gibi bi kamış makine alayım o zaman bogazda tutmaya başlıcam pazar günü kalenderde 4-5 kişi açıktan baya büyük istavrit alıyordu hemde 10 ar 10 ar alıyordu digerleriya tutamıyor yada 2-3 tane çekiyordu bendeki kamış ve makine sanırım belki kıyıya yakın yemlialmak için işe yarar.
yazın gece iri istavrit yaparsa takılmak lazım yazıngece çıkarsan bende kaçarım deneriz inşallah.
Hmmm pazar günü na vardı pazar günü evet lodostu yanılmıyorsam zate şuara boğaz iri istavrit yapıyor 0.30 beden seğrek köstek 150 gr kurşun çimen yeşili veya beyaz tüy tek floş beyaz iğne 10 veya 9 no açık dip olta balığının kilosu da 15 ytl den piyasa buluyor boğazda
İnşallah Nihat birşeyler yapacağız geceler biraz ılınsın da
Alacagın kamış lineaeffe extrem 4.20 150 ytl iyi bir kamış
Harun yazdı:Hmmm pazar günü na vardı pazar günü evet lodostu yanılmıyorsam zate şuara boğaz iri istavrit yapıyor 0.30 beden seğrek köstek 150 gr kurşun çimen yeşili veya beyaz tüy tek floş beyaz iğne 10 veya 9 no açık dip olta balığının kilosu da 15 ytl den piyasa buluyor boğazda
İnşallah Nihat birşeyler yapacağız geceler biraz ılınsın da
Alacagın kamış lineaeffe extrem 4.20 150 ytl iyi bir kamış
harun aynı kamışı bana ozanda tavsiye etti ama o 4 metreligini tavsiye etti ne dersin ??