Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balık tuttugum yer m.eregli
buralarda balık tutulmazmı arkadaşlar şansıma öyle biyerki eregli balık kasabası balıkçılık kasabası levrek lüfer diger tüm balıkların bol oldugu insan ayağı basmamış sahilleri olan biryer resimdeki amcada eregli tanıtım sayfasında bile balıkla çektirmiş fotografı Smile)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Gerçekten muhteşem biryere benziyor gezip görmek lazım.Şimdilik gidemesekte fotograflar sayesinde gitmenin yarısı kadar oluyor teşekkürler nihat abi emeğinize sağlık.
Bul
bu yaz kısmetse süper fotolar çekicem altan
Bul
Zaten Levrek rekoru bekliyorum sizden,şöyle sitenin rekoru olsun hatta etrafınızda tanıdıklarınızın tuttuğu levreklerden daha büyük olsunki bizde o hazzı yaşayalım.Allah rastgetirsin.RASTGELE
Bul
nihat abi yer çok harika, bu marmara ereylisi tekirdağa yakınmı? sanki tekirdağa giderken öyle bir yerden geçmiştim
Bul
altan benim rekor 92 cm bizim ereglinin tanıdıgım hemen hemen 30-35 tekne akrabamımn içinde rekor babamda 93 cm biz boya bakıyoruz 93 lük balıgın resmide var ama kagıt baskı onu bi şekilde gönderirim siteye .
babamı geçmek istemem sonuçta o gurur duyar ama onu makaraya alır amcamlar o yüzden geçsemde kesmeyi düşünüyorum kuyrugunu 92 lik balıgı tuttugumda babamda teknedeydi oltayı ver istersen dedi balık büyük dedi ben yok dedim kaçırsamda ben aglarım dedim vermedim ama itiraf etti beni kesin geçtin dedi balık 40 metre öteden suyun üstüne çıktı saga sola yüzdü ve diriydi daha balık düşün artık hiç unutamam onu.
inşallah bu senede paylaşırız bu anıları altan saolasın temennin için
Bul
harslan1978 yazdı:nihat abi yer çok harika, bu marmara ereylisi tekirdağa yakınmı? sanki tekirdağa giderken öyle bir yerden geçmiştim

evet tekirdağa 39 km yakın yani
Bul
Belliki hala unutamamışsınız yakaladığınız balığı sanki ben çekiyormuşum hissi yaşadım okurken,ben zorlandım bian balık gelmeyecek diye.

Babanız mutlaka sizinle gurur duyar ama rekor mademki babanızda siz geçmeyin babanızın rekorunu, nede olsa büyüktür tuttuğu balıkta en büyük olmalıdır.
Bul
Çok güzel yerler ve çok güzel hatıralar. Ben yine denzi özledimSad
Bul
Cok güzel yermış liman nihat balıklarda off diyorum..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  adrasan da balık avı keyfi bluebaymotel 1 2,407 16-03-2008, 17:17
Son Yorum: alien13
  balık tutmak ustalık mı yoksa kısmet mi? baz 11 3,702 09-10-2007, 02:23
Son Yorum: HIDIR
  ANKARA'DA BALIK TUTMA KEYFİ LeVrEkCi 13 8,300 28-09-2007, 09:23
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  balık cenneti harslan1978 20 5,703 06-03-2007, 15:41
Son Yorum: mors
  Aha,balik,degil,ama kanguru.. HakoAVUSTURALYA 17 3,718 06-02-2007, 17:24