Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A4 Boyunda
kamil abim benim sen beni tatlı tatlı güldürüyorsun allah senden razı olsun amaaaaaa herkesin tuttugu balık kendince güzeldir büyüktür lezzetlidir önemlidir senin balığın en güzeli benim balık en güzeli olsun.
Bul
güzel av olmuş metin abi tebrikler
Bul
bunların modası geçdi artık yenilerini ekliyelim.tabii yakalarsak bak serenay kadar olamıyoruz şu ara ağam çay balığı,da olsa ekliyor biz seyrediyoruz hala he he
Bul
Küçük_Balıkçı yazdı:güzel av olmuş metin abi tebrikler

Kamil ILIPINAR yazdı:bunların modası geçdi artık yenilerini ekliyelim.tabii yakalarsak bak serenay kadar olamıyoruz şu ara ağam çay balığı,da olsa ekliyor biz seyrediyoruz hala he he

Vay yasin nabersin.Cumartesi günü babanla senide bekledik ama babanda tık yok.Bi daha giderken babanı değilde seni götürcem.Senin elinle yakaladığın yer var ya orda tuttuk.Bu arada arkadaşlar duyurulur.Geçen sene bu balıklardan hemen aynı boyda 1 tanesini K.Balıkçı yasin E L İ Y L E tuttu.Tutarken gülmekten öldük.görmeliydiniz.

Kamil abi biz şeytanın bacağını kırdık.Tabi tatlısu olarak bahsediyorum.Denizden arkadaşlardan sağolsunlar resimler hiç eksik olmuyor.sezon açıldıkça havalar ısındıkça tatlısudan da  fotolar eksilmeyecektir.Nihatın o balığı (L E V R E Ğ İ ) sanki daha daha önce gördümdü.72
Sen hatırlıyormusun kamil abi.
Bul
o balık eski be ilker benim 1 ayım kaldı başlarım göndermeye resimleri bu hafta sonuda eşim bursaya dügüne ben yazlıga balıga kavgası yapıyoruz ama sanırım dügün galip gelecek hayırlısı bakalım.
Bul
bak serenay gördünmü düğün diyor hiç dayanamam düğün deyince hemen makinayı kapıp başlarım şipşak çekmeye nede olsa ek işim bu iş yüzünden hafta sonu balığa gidemiyorum.anam evlendir,evlendir bitmiyor ancak emekli olunca rahat edecem galiba. nihat sen yengemi dinleme balığa git,de stres at biraz yoksa halin duman olacak benim gibi.
Bul
yaa kamil abi iide dügün bursada da köylerinde benim yazlık tekirdagda nasıl olacak Smile) ya orayaa ya burayaa dügün agır basıyor balık her zaman var diyorlar bu yüzden ilk evlendigim sene büyük bi kriz yaşamıştık ogün millet 30 ar 35 er lüfer tutmuştu oda kulagumda küpedir ne yapsam bilmiyorum ki inşallah phafta sonu hava kötü olurda aklım balıkta kalmaz yada balıga giderim Smile) neyse ben kaçtım akşama devam kolay gelsin
Bul
Kamil abi valla evde kimin lafı geçiyorsa ibre o tarafa gider.Balık mı düğün mü görecez artık.bana kalsa denizdeki levrekler beklemez.hem düğün yazın olur.karda kışta düğün mü olur.Dimi yani
Bul
mücadelem devam ediyor bakalım sonuc ne olacak işin kötü tarafı bugünki gazetede marmara ereglisinde bi kadın evinde bıçaklanarak öldürülmüş hırsızlık amaçlı haberi çıktı benim evde mnarmara ereglide anlıyacagınız orası bu mevsim bom boş sakat yani hayırlısı bakalım
Bul
vahim bir durum balıkdan vazgeçtim düğünden bile vazgeçerim insan istemesede tırsar böyle bir durumda. en iyisi ailenle birlikde olman bu durumda senin.merak etme dalgaya almayız seni napalım eskilere bakar avunuruz.önce can sağlığı
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi