19-02-2007, 23:36
ne biliyim dostlarım onlarada elektrik verelimdesem çoluk çocukları var afedersiniz eşşek kadar adamlar diyecek söz bulamıyorum allaha havale ediyorum
susuzlukkk
|
19-02-2007, 23:36
ne biliyim dostlarım onlarada elektrik verelimdesem çoluk çocukları var afedersiniz eşşek kadar adamlar diyecek söz bulamıyorum allaha havale ediyorum
20-02-2007, 00:26
balık avlamak için suya elektrik verenleri suya atıp öldürmeyecek kadar elektrik vermek lazım ki akılları başlarına gelsin
![]()
20-02-2007, 01:26
cahilligin bu kadarida olmaz artik
yazik gunah ya,bu insanlarda allah korkusuda yok derim artik
20-02-2007, 10:11
yakalayıp uygun biryerinden sanayi elektirigini baglayıp nasılmış diye sormak lazım tabii duyabilirse
20-02-2007, 11:15
utanç verici.
başka birşey söyleyemiyorum. sadece ..... ........ .............
20-02-2007, 11:45
hayret edilecek bir şey ya.Artık böyle gidilirse artık balık değil suyu bile bulamayacağız.ben bizden sonraki gençliğe çok üzülüyorum.ne yapacaklar.ha balık yok diye değil su yok diye .Dünya artık insanoğlu sayesinde yaşlanıyor.Dinlenmesi lazım ama nasıl??????Çok geç kalındı gibi.
20-02-2007, 12:43
bu tür insanları şiddetle kınıyorum bu tür kişiler avcı değil bana göre (kendi fikrim)insan olamaz
20-02-2007, 15:53
su sorunu artik dunya meselesi oldu,her kesin dikkat etmesi lagizim,hatirliyorumda,turkiyede,kose basindaki bir cok cesmeler devamli bosa akan sular,akip gidiyor idi?simdi ne durumdayiz,,,,ben her zaman diyorum,dogaya zarar verenler,buradaki gibi agir cazalara carptirilmasi yaptirim uglulanmasi lagizim.her kes yeni olaylarda,cahil deyip,geciyoruz.ama yasal islem,kapiya gelen tebligat,yada polis olunca turkum insanim nasilda rengi benzi atiyor,bu nedenledirki,cezayi islemler agir olmali,bak bakalim ozaman elektrik veriliyormu suya,baliga,hey yavrum hey.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|