Yorumları: 130
Konuları: 39
dün hafta sonun un vermiş olduğu keyifle kimselerin pek fazla bilmediği gölet var oraya gittimm gezmeye , ama gitti ğimde karşılaştığım manzarayla oturup bi düşündümm ne olacak diye halimizz.... yazdan kalma gölet in resimleri var dı eklicektim ama ekleme yi beceremedimmmm. bide bu yetmez miş gibi kendi ni bilmez bi kaç balıkçıyım diye dolaşanlarda kalan yarım metrelik suya elektrik vermişler ne var ne yok bütün büyükleri yavrulama yaşına gelmiş balıkları toplamışlar ( yöre halkı söylüyo ben gözümle görmedim ) ama ufak balık bile görmedim suyun üstündeee ..... siz bilinçli amatör balıkçı arkadaşlarım ne olacak bu halimizzz... ben elimden geldiği kadar kendi havuzum da ki balıkları salıcam ama yeterli olmaz sanırımmm...
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Memleketımızde boyle ınsanlarda var işte.Okuyunca ne kadar sınırlendıgımı anlatamam.Zaten kuresel ısınma yuzunden tatlı sularımız ıyıce azalıyo bı de boyle ınsanlar olunca sınırlenmemek elde degıl.
Yorumları: 537
Konuları: 62
Kardeş çok haklısın benim bundan 17 yıl önce aynı işte çalıştığım bir insan vardı.750 mt kablosu vardı.Yüksek gerilimden hat çeker balıkyakaladık diye sevinirdi.Bizim ilçeye 20km uzaklıkta kuruçay diye bir yer var.Onlar oraya gitmişler arkadaş grubu ile bu kişi övünerek yüksek gerilim hattından kabloya çekerek suya veriyor. Balıklara koca koca diye bayılıyor.Su yüzüne çıkıyor.Büyük balıkları görünce;heyacanlanıyor hatı çekmeden suya atlıyor.Sonu ne? Ölüm hepsi böyle olsun.
walla nasıl anlatayım bilmiyorum görünce beynimden vurulmuş gib oldummm süper bi yerdi deee..
resim nasıl eklendiğini sölersenizz
resmini ekleye bilirimmm
Kardeş foto'nun usb bağlantısı varsa ? Resimlerine aktar oradan buraya kopyala yapıştır.
walla bilgisayarda kayıtlı resim
buraya nasıl alcam
Kardeş mesajını yazdıktan sonra.Gözat seçeneği var oradan ekle.
Kardeş birde TÜRK'çemizde w harfi yok.Türkçemize daha dikkat.
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
kendini bilmezlerin allah bildiği gibi yapsın kardeşim ne diyelim....onları havale ediyorum... allah......versin ne diyelim....
ya bu resimde ki benim her zaman balığa gittiğim arkadaş ımm bu resim bu yazın ki resimm gölet in sonu ve şu anda bitmiş vaziyette