16-02-2007, 20:06
1,5 metrelik hayvanın insana zarar vermesi beklenemez ama amcamdaki cesaret tam deli yada alkol cesareti.uğraşmaya değmez en azından ben yapmazdım
cesaretin böylesi
|
16-02-2007, 20:06
1,5 metrelik hayvanın insana zarar vermesi beklenemez ama amcamdaki cesaret tam deli yada alkol cesareti.uğraşmaya değmez en azından ben yapmazdım
16-02-2007, 20:12
adamım benin votkayiçip köpek balığı yakalamış demekki rakı içse balina yakalayacak
16-02-2007, 20:15
demek ona en tehlikeli olan denk gelmemis,yoksa 1,5 metre az deyil.
bide duyduguma gore kopek baliklari ac olmadikca saldirmazlarmis.iyi kurtarmis o amcam hayvan ac olmasa bile canini yakmistir. aman ne goreyim ne tuttayim nede o beni gorsun
17-02-2007, 03:24
xxl üstad yazdı:1,5 metrelik hayvanın insana zarar vermesi beklenemez ama amcamdaki cesaret tam deli yada alkol cesareti.uğraşmaya değmez en azından ben yapmazdımvalla abim siz bizim yanimizda teknede olaydin kesinlikle bu sekilde dusunmezdin bide ne kopekbaligi turu olduguda onemli benim tecrubemden kesin soyluyeyim eger bacaginizi kapsin kesinlikle koparir isiriyor timsah gibi donuyor bide hako abi yemleme yaparken teknenin yanina gelmisti gurol denen arkadasim ucunda cengel olan sopa ile aldi tekneye cok yaklasmisti yem ilede degil uc kisi cektik iceriye bir iki dakka sakindi ondan sonraki halinde yanina yaklasmasi imkan yoktu biraz sakinlesiyor bicak batirmaya kalkisiyoz yine saldiriyor cok hasar acti arkadasin teknede kendimi teknenin tavaninda buldum deriside zimpara gibi bicak bile girmiyor ensesine cok bicak soktuk zor oldurduk heralde siz kiyida yakaladiniz o zaman kolay teknede cok zor yanina yaklasmak 1.5 metre mako shark di dislerini cikarip turk kahvesine asmistik burda bastan bahceye attim kuruyup karincalar yidi etini sonra cok guzel kalibi cikmisti suda yuzerken cok rasgeliyor bize sirti suyun disinda bir gun rasgelir yine cekicem resmini
17-02-2007, 13:24
bahri ozmen yazdı:Benim yakaladıklarımda tekneden ben kıyı avcılığı yapmıyorum.Ama o büyüklükteki balıkları daima KAKIÇ ile yani ucu sivriltilmiş kanca ile tekneye alırım. Eğe o balık köpek ise mutlaka kuyruktan volta edip asmalı ve ensesinden beyne doğru keskin uçlu çelik çubuk sokup çıkardınmı ölür.Yada hiç uğraşma at denize gitsin. Ne dişiyle ne derisiyle nede kuyruğu ile uğraşmazsin değilmi kardeşimxxl üstad yazdı:1,5 metrelik hayvanın insana zarar vermesi beklenemez ama amcamdaki cesaret tam deli yada alkol cesareti.uğraşmaya değmez en azından ben yapmazdımvalla abim siz bizim yanimizda teknede olaydin kesinlikle bu sekilde dusunmezdin bide ne kopekbaligi turu olduguda onemli benim tecrubemden kesin soyluyeyim eger bacaginizi kapsin kesinlikle koparir isiriyor timsah gibi donuyor bide
17-02-2007, 13:34
biz zaten kakic la aldik manayla onuda ogrenmis oldum kakic mis ismi sagol ustad abim kiyidan derken hako abiye demistim
biz yemleme yaparken teknenin yanina geldi oltaylada almadik biz gurol biraz cilgin adam kakic la ensesine tutusturdu tekneye almistik abim o kadar manyaklasan hayvan hayatimda gormedimyanina yaklasamadik yarim saat durdugu zaman durterdik bicakla olmek bilmedi limana donunce isin uslunu diger balikcilardan ogrendik hepsi guluyorlardi bize kuyrugundan baglayip surukleyince boguluyormus abi ben misineyi keserim onuda yapmam baya korkutmustu bizi valla coban kopegiyle yuzlesmeye raziyim ben |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sazanın böylesi | harslan1978 | 8 | 1,967 |
30-03-2007, 11:39 Son Yorum: RIFAT YAMAN |
|
dostluğun böylesi | harslan1978 | 10 | 2,500 |
01-03-2007, 19:52 Son Yorum: RaPaLaCı |