Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dostluğun böylesi
kusura bakmayın arkadaşlar balık avınla ilgisi yok ama beni çok etkiledi sizinle paylaşmak istedim, böyle bir dostluğu

Endonezya'da bir hayvanat bahçesinde, can düşmanı Sumatra kaplanları ile orangutanlar ayrılmaz arkadaş oldular. Doğal yaşam alanları olan yağmur ormanlarında tahayyül bile edilemez bu arkadaşlık görenleri şaşırtıyor.

Annelerinin doğumdan kısa süre sonra terk ettiği 5 aylık dişi orangutanlar Nia ve İrma ile kaplan yavruları Dema ve Manis, kafeslerinde sürekli birbirleriyle oynuyorlar. Bakıcıları Sri Suwarini, yavruların bir aydır birbirlerine karşı en ufak bir düşmanlık göstermeden yan yana yaşadıklarını anlatarak, "Bu doğal hayatta görülmemiş bir şey. İnsan yavruları gibi sadece oynamak istiyorlar" dedi.

Veteriner Retno Sudarwati, "Zamanı geldiğinde birbirlerinden ayrılmaları gerekiyor. Çünkü hayvanların doğal davranışlarını değiştiremezsiniz. Kaplanlar 3 yaşına geldiklerinde et yemeye başlarlar" dedi.
[attachment=4177]
[attachment=4178]
[attachment=4179]
Bul
yavruyken hepsi zararsız. büyünce zor birlikde olmaları.bellimi olur dünya hali bir ilke imza atarlar belki.
Bul
Yavru oldukları ıcın olsa gerek.Paylasım ıcın saol
Bul
beraber buyuduklerı zaman ılerde de sorun olmuyo.bu na benzer olaylara bende sahıt oldum.paylasım ıcın saol.
Bul
doğuştan ne olsa egitiliyor 2 tane muhabbet egittim konuşturdum biriyle babam rakı içerdi inanmassanız rakı içerkenki videosunu bulur yollarım siteye bide daha ilginci kanarya egittim ben konusunca ötmeye başlar susunca susardı ıslıgıma göre tempo tutardı ama onlarda 1 aylıkken alırsan egitilebiliniyor
Bul
şimdi onların oyun çağları büyüdükleri zaman biri av biri avcı olacak ozaman bir arada olamazlar
Bul
cok guzel resimler paylasim icin tesekkurler
Bul
Bizim burada bir kedi ile köpek var birbirlerine sürtünmeyi çok seviyorlar. Hatta kedinin ayakları kışın üşüdüğü için köpeğin üzerinde uyuyorSmile Köpek kıvrılıp yatıyor. Kedi de onun üstünde kıvrılıp yatıyor. Yatak gibiSmile
Bul
çok güzel resimler paylaşım için teşekkürler
Bul
büyüdükleri zamanda aynı sevgi ve saygı kalmaz sanıyorum....
içgüdüsel olarak vahşileşiyorlar....maymunlar hariç tabiki...
paylaşım için teşekkürler...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazanın böylesi harslan1978 8 1,967 30-03-2007, 11:39
Son Yorum: RIFAT YAMAN
  cesaretin böylesi harslan1978 15 3,249 17-02-2007, 13:34
Son Yorum: bahri ozmen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi