Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konu bir daha görüşülmemek üzere kapatılmalı
Sayın kardeşlerim foruma yeni üye oldum sayılır on tane daha foruma üyeyim hepsini 1,2 ay inceledim her kafadan ses geliyordu,hiç bir foruma bir konu hakkında görüş bile bildirmedim.Tam kendime göre bir site buldum derken biraz abes olacak ama gereksiz bir insanın bu gün ne yazsam deyip aslı astarı olmayan bir olayı gastede yazması beni çıldırttı o gasteyi sadece biz okumuyoruzki;hepimizin eşi ,dostu ,arkadaşı var inanmayan inanmayacak ama insanlar hep aynı değilki,oktay beyinde bir grubu temsil etmiyoruz deyince hayret ettim ve tepkimi verdim hiç bir art niyetim olamadığınıda söylemek isterim.Eğer birilerinide kırdım ise özür dilerim.
BİR DAHA GÖRÜŞÜLMEMEK ÜZERE KAPATILMALI
Bul
tamam dostum aramıza hoşgeldin katılımlarının devamnı bekliyoruz...
Simdi,yazilari okuyorumda,son zamanlarda,konular almis basini gidiyor.Ben balikciliga 10 yasinda baslayan birisi olarak ,turkiye dar geldi ,avusturalyaya kadar geldim,yerlestim.Belki inanmicaksiniz ama,bu ulkeya gelmek istememin ilk nedenlerinden,birisi okyanus bolgesinde olmak,bu okyanusun baliklarini,dogasini,gormek,bu,yuzen canlilari,yakalamayi,en omenlisi olan spor amacli,secmis bulunuyorum.bu siteye,katilimcilarin,spor niteliginde,bilgi alis verisi, ve akabinde,dostluk cercevesinde,olmasin gerekli oldugunu,dusunuyorum.LUTFEN,amacimiz,sansimiz varken,deniz balikciliginin,onemini,ve baska amacli,sorunlarin,olmamasi,sayin site sakinlerine rica ederim......
Bul
Sayın vetilmed,

Bizler burada güzel paylaşımlar içinde olmak içiz varız. Fakat burada bir grup oluşturup topluca harekette veya eylemde bulunamayız her ne kadar burası sanalda olsa T.C. Yasaları var ve bu tür eylem topluluklarını suç saymaktadır. Eğer rahatsız olduğunuz bir konu varsa tabiki şahsi olarak yasal hakkınızı kullamalısınız.

Ayrıca bu site adı altında hiçbir zaman bu tür eylemlerde bulunmayacağız insanları gruplaştırmayacağız çünki amacımız bu değil. Eğer bir tepkiniz varsa sizin fikirlerinize katılanlar olur ve şahsı adına ilgili makamlara şikayetini yaparlar

Bizler hiçbir şekilde sizleri kırmayı istemiyoruz aynı şekilde bi güzel amaç uğruna açılmış bir sitede bizlerde kırılmak istemeyiz.
Bul
Yönetimin bu konudaki tavrını destekler ve teşekkür ederim.Öyle her önüne gelen konuya atlanılacak değilki.Ne farkımız kalıcak birgün fırıncılar birgün hemşireler vs vs gibi tepkilerden.Bunların hepsini malesef ülkemizde sıkça görüp hem üzülüp hem gülüyorum.Bu tip tepkiler karşınızdakileri adam yerine koyduğunuz anlamına gelir ki buda onların istediğidir.Bizler doğanın içinde yaşadığımızın farkına vararak yaşamını sürdüren şanslı insanlar sayılırız.Boşverin böyle zavallıları onların sorunları kendileri ile olmalıki böyle küçülüyorlar.Üstelikte bulvarcilar.
Herkese selamlar.Ava çıkabilen dostlarada iyi avlar
Bul
Üstad abi aynen katılıyorum. Bu tür haberlere tepki göstermek ancak onların eline istedikleri kozu vermek olur. En iyi tepki sessiz protestodur.
Bul
oktay beyi başta yanlış anlasanızda,olayı genel olarak düşündüğünüzde söyledikleri kırıcı gelebilir ama prosüdür neyse onu uyguluyor.Ha Uygulamasa ne olur.Site Kapanma durumuna gelse. Göbek atacak olan varmı.Olmayacağına göre eften püften şeyleri gündeme getiripte zaman çalmayalım.Kişisel olarak yapacak olan zaten yapar.şikayet içinde uzaklara gitmeye gerek yok.Mouse n ucunda herşeyi bitirebilirsiniz.Mail atarız olur biter.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  konu başlıkları ve yazan bucalıfikret 0 1,227 22-12-2007, 22:36
Son Yorum: bucalıfikret
  Forum konu başlıkları hk. Lakerda 9 2,357 06-11-2007, 11:16
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi