Yorumları: 1,564
Konuları: 32
vetilmed yazdı:Çok güzel olmuş.Arkadaşlar neden eskisi gibi olmasını istiyor anlayamıyorum.Eğer eskisi gibi olamasını isteyen arkadaşlar nedenini açıklarlarsa sevinirim.
Sen eski sistemin neyini beğenmiyorsun,onu açıkla.son derece kullanışlı,her yazılanın göz önünde olduğu bir sistemdi.Bunlar tabii benim görüşüm.o sistem bana rahat geliyordu,halada öyle düşünüyorum.sitede sıcak bir arkadaşlık vardı,onun yok olduğunu düşünüyorum.Yoksa amaç salt bilgi almak olsa Googlede aradınmı onlarcası bulunabiliyor.
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 845
Konuları: 15
RaPaLaCı yazdı:vetilmed yazdı:Çok güzel olmuş.Arkadaşlar neden eskisi gibi olmasını istiyor anlayamıyorum.Eğer eskisi gibi olamasını isteyen arkadaşlar nedenini açıklarlarsa sevinirim.
Sen eski sistemin neyini beğenmiyorsun,onu açıkla.son derece kullanışlı,her yazılanın göz önünde olduğu bir sistemdi.Bunlar tabii benim görüşüm.o sistem bana rahat geliyordu,halada öyle düşünüyorum.sitede sıcak bir arkadaşlık vardı,onun yok olduğunu düşünüyorum.Yoksa amaç salt bilgi almak olsa Googlede aradınmı onlarcası bulunabiliyor.
ibrahim abi valla sen kendini boş yere üzüyorsun ya gerçekten çok basit öbür türlü herkes her istediği yere her istediğini yazıyordu karışıklık oluyordu admin arkadaşlar düzeltmekten yoruldular onlarıda düşünmek lazım sen olmazsan yeni model rapalaları nasıl yapacaz üzmede bizi gel her zaman ki gibi katıl da muhabet olsun şenlik olsun ben kendi adıma seni özellikle davet ediyorum