Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugün ki Mesajlar
vetilmed yazdı:Çok güzel olmuş.Arkadaşlar neden eskisi gibi olmasını istiyor anlayamıyorum.Eğer eskisi gibi olamasını isteyen arkadaşlar nedenini açıklarlarsa sevinirim.

Sen eski sistemin neyini beğenmiyorsun,onu açıkla.son derece kullanışlı,her yazılanın göz önünde olduğu bir sistemdi.Bunlar tabii benim görüşüm.o sistem bana rahat geliyordu,halada öyle düşünüyorum.sitede sıcak bir arkadaşlık vardı,onun yok olduğunu düşünüyorum.Yoksa amaç salt bilgi almak olsa Googlede aradınmı onlarcası bulunabiliyor.
Bul
.........
Bul
RaPaLaCı yazdı:
vetilmed yazdı:Çok güzel olmuş.Arkadaşlar neden eskisi gibi olmasını istiyor anlayamıyorum.Eğer eskisi gibi olamasını isteyen arkadaşlar nedenini açıklarlarsa sevinirim.

Sen eski sistemin neyini beğenmiyorsun,onu açıkla.son derece kullanışlı,her yazılanın göz önünde olduğu bir sistemdi.Bunlar tabii benim görüşüm.o sistem bana rahat geliyordu,halada öyle düşünüyorum.sitede sıcak bir arkadaşlık vardı,onun yok olduğunu düşünüyorum.Yoksa amaç salt bilgi almak olsa Googlede aradınmı onlarcası bulunabiliyor.

ibrahim abi valla sen kendini boş yere üzüyorsun ya gerçekten çok basit öbür türlü herkes her istediği yere her istediğini yazıyordu karışıklık oluyordu admin arkadaşlar düzeltmekten yoruldular onlarıda düşünmek lazım sen olmazsan yeni model rapalaları nasıl yapacaz üzmede bizi gel her zaman ki gibi katıl da muhabet olsun şenlik olsun ben kendi adıma seni özellikle davet ediyorum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Altaylı bugün Yalovaya uğradı. HAŞİM77 39 4,437 05-12-2012, 20:23
Son Yorum: yalova tatar
  bugün istanbul yanıyor erdekli yücel 7 2,283 31-05-2007, 09:56
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi