Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugün ki Mesajlar
Arkadaşlar,

Eğer gün içinde mesaj kaçırdırsanız bu mesajları görmek için Kullanıcı KP'yi tıklayın açılan listede Bugünki Mesajları tıklayarak gün içinde yazılan bütün mesajları görebilirsiniz
Bul
zannedersem bu degisiklik az once oldu yazilan mesaglarin ana sayfada yayinlanmasi butun uyeler icin cok kolaylik olcagi gorusundeyim yinede sizin arzuzuna kalmis birseydir ben pek alisamadim belki mesafe farkliligi olabilir
saygilarimla
Bul
Onu şimdilik kaldırdım. Deneme amaçlı.

Gördüğüm kadarıyla herkes konuları oradan takip ediyor fakat bir konu atladığımızda kimse eski mesajlara dönüp bakmıyor.

Amacım herkesin tüm mesajları görmesi yani yukarıda sınırlı sayıdaki mesajlar haricindeki altlarda kalmış mesajlarında görülmesi.

Eğer bu şekilde üyelere zor gelirse tabiki tekrar açarım o listeyi
Bul
Güzel düşünmüsun arkadaşım birde böyle deniyelim..
Bul
şimdi tam süper oldu. uzun zamandır ihtiyacım olan kolaylık. allah razı olsun...
bilgin şaşmaz
Bul
bencede herkes kafasına göre heryer konu yazıyordu benim gibi inş bu şekilde düzelir
Bul
bencede çok güzel oldu şimdi herkes konulara bakacak vede yazılanlar atlanmayacak.
Bul
Güzel bir uygulama faydalı olacağına inanıyorum. teşekkürler
Bul
Ben hala eski uygulamanın daha kolay olduğunu düşünüyorum.İsteyen zaten aşağıda konuları bulabiliyordu.Bu sistem bana karışık geldi.
Bul
............
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Altaylı bugün Yalovaya uğradı. HAŞİM77 39 4,452 05-12-2012, 20:23
Son Yorum: yalova tatar
  bugün istanbul yanıyor erdekli yücel 7 2,284 31-05-2007, 09:56
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi