Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
%100 celikten ,yaptigima degdi..
eline sağlık yaptıklarında konuşmalarda süper iyiki varsın
Bul
el emeği başka oluyor demi hakoSmile kıymeti artıyor.
ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Bul
yalnız ben şu senin tuttuğun balıklara taktım abiSmileSmileSmile
Bul
güzel olmuş, ellerine sağlık.
av resimlerini heyecanla bekliyoruz.
rasgele
Bul
valla bizde bunu yayında kullanmak için yere çakmalısını yaptık da rahatladık yoksa oltayı suda yakalıyorduk daha önce şimdi sadece kamış suya doğru bir yatıyor öteye gidemiyor bir daha seni sistemde bayağı iyiymiş hani maceracı olmak insanoğluna neler yaptırıyor
Bul
eline sağlık hako arkadaşım,yine döktürmüşsün,sende her marifet var,imkan olsada,bizde senin gibi olabilsek.....meyva sebze yetiştirdiğin arka bahçene bittim,benimde hayalim bu,herşeyi kendi imkanlarımla yetiştirip,yemek asıl lezzeti o zaman çıkar sana afiyetler olsun,okyanus fotolarını merakla bekliyorum Smilekalın salıcakla....
Bul
tesekkur ederim sayin balikci dostlar.Ben karekterim geregi,insanlara yardimci olmayi severim.maksat bu yapmis ve gondermis oldugum fotolarda,tek amacim bir seyler paylasmak bilgileri paylasmak.hayat kisa zaman cok hizli,bu hayattan zevk almak lagizim,bende elimden geldigi kadar haz duydugum fobileri yapmak en buyuk huyum,simdi sizler bana diyorsunuz apartmanda yasiyoruz,garajimiz yok ,imkanlarimiz yok,bir kac ulke gezdim,ama turkiyenin sanayi ve ustalari kadar becerikli toplum gormedim.insan istedikten sonra apartmanin balkonunda saksida domates,maydanoz,tere,yesil suganve bir cok seyleri azda olsa yetistirebilir,insan isterse yasadigi sehrin sanayi,demirciler carsisinda,mehmet usta,osman ustalar bulabilir,simdi kim sansli ben mi sizmi ,sizler ayni dili konusuyorsunuz,ben burada ingilizce ,az cok birkac dilde bir kac kelime,yabancilara,ogretiyorum,bu demir,tarla islerini.onemli olan icinden geleni yapmak hevesli olmak.ben turkiyede olucaktim,kursun kalibini bulamassam,arabanin bujisinden kursun yaparim.saygilar bir mukavele.......
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi