Yorumları: 443
Konuları: 61
Once hazir kamis yuvasi almistim.fakat iri balikgi gorunce yamuldu.cok tandir boyle birseyi yapmak istiyordum ama,cekoslovakyadan aldigim.teleskop kamisi denize dusurunce,cok gec kaldim.simdi bu yeni yaptigim% 100 celikten 10 yil pas garantisi haftaya cumartesi gecesi avlanmaya okyanusa kayaliktan avlanicaz.BU ARADA ORALARIN FOTOLARINI YAKINDA SERGILICEM.bu yapmis oldugumus kankam olan moonstar yardimlarindan dolayi tesekkur ederim.bu arada yeni bir urunum daha olucak pratik tahtadan kamis yuvalari.bizi izlemeye devam ediniz

)))
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Güzel valla hako ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler.
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Hako güzel olmuş.Yenisini alacağına kendi imkanlarınla yapmak çok iyi masrafda pek fazla olmaz maliyet düşer.Yeni almaktan bence bu daha iyisi kanaatindeyim.Kamışı denize verince çok üzülmüşündür tahminimce oda bunu yapmana sebep olmuştur diye düşünüyorum.Benimde bir kere az kalsın suya komple oltam gidiyordu.Yere saplanan oktan çıktı. Taşlara takıldıda kurtardım.
ya sorma hocam
yorgan gitti kavga bitti hesabi.simdi turkiyeden en iyi kamisi getittiriyorum
bana karada olum yok sizi bilmem.)))
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
okyonus kayalıkları ve kıyılarından bolca resim bekliyorum ve iyi avlar diliyorum ciddi olarak balığı boğmanız gerekiyor.Sana ve ekürüne güveniyorum
ustad abim beni bilirsim bana tuzlu su de ben istedigin baligi cikarim.haftaya cumartesu aksami 3 saatlik yola cikiyoz.o fotolarda ne kayaliklar var nerelerden balik cekiyoz gorelim.sende bilirsin denizin sakasi olmaz,ama abisi avusturalyanin denizinin sakasi hic olmaz.bu fotolarda emek var alin teri var.ama baligada saygi var.ben oyle cok baliklar ettim denize 27 santimden kucuk diye .her baligi kovaya koymayalim,yaziktir birakalim buyuyupde gelsinler.

))
ya ustad abim ,bana mail cekmisler.elin yatkin bu islere nereden ogrendin diye.merak dedim.balikci lik bende bir tutku babamdan gecti.bende yok yok.arka bahcemde asili domateslerim bile var.saksida rokalarim cikti .biberler,naneler ,maydanoz.seftali ,kaysi, eee bunlar ne icin ,bunlar organik abi.ben tuttugum baliklari.arka bahcemden salatasini alip yiyorum.simdi uretim zamani.yas 70 ine gelince ne yaptik dedigimde cok sey yaptim demem lagizim.yakinda ilgilenler olursa,organik bahce sisteminede giricem.hep balik hep balik olmuyo

)))
Yorumları: 22
Konuları: 1
Bravo hocam meslek nedir.
Yorumları: 51
Konuları: 10
abi daha pratik yöntemlerde olabilir bi kaynak makinası ve demirle
neler yapılmazki ama güzel bravo rastgele
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
daha ne olsun sende herşey var.imkanlar olduğu sürece azmin elinden ne kurtulmuş ki.Evet yazdıklarınla siteye renk kattığın bir gerçek.Resimlerde bu çalışmaların süsü olsun diyelim.Başarılarının devamını dilerim.Daha çok şey alcağımız kanısındayım.
Rastgelsin.