Yorumları: 247
Konuları: 14
Ağbilerim turna avcılığını merak ediyorum.Şubat tatilininde yaklaşması sebebiyle ava çıkmak istiyorum ama öncelikle;
1)Turna mevsimimidir. yani avlamak yasak değilmi diye sorayım dedim.
2)At-çek,kaşık kullanıcağım bunların renkleri ile bilgi verirseniz sevinirim ağbilerim.
3)Birde boy oranları nelerdir kaç cm olması gerekli.
şimdiden sağolun
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Merhaba Muhammet
15 Aralık-31 Mart tarihlerinde turna avcılığı yasaktır.
Aradığın diğer bilgileri burada bulabilirsin :
Turna Balığı - Amatör Balıkçı
Sazanları özledim...
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Rusan ın da dediği gibi turna şu an yasak,tatlı su için biraz verimsiz dönemdeyiz,eğer gidecek bir nehir varsa 5-6-7-8 no kancalar ile dip oltası yapıp hamsiyi yem olarak kullanarak kum balığı avı yapabilirsin,tutması zevkli yemesi zahmetlidir,rastgele..
rusan yazdı:Merhaba Muhammet
15 Aralık-31 Mart tarihlerinde turna avcılığı yasaktır.
Aradığın diğer bilgileri burada bulabilirsin : Turna Balığı - Amatör Balıkçı
Bilgilendirme için sağol ağbi ben en çok turnayı seviyorum onun için sordum 1 nisandan sonra gideriz nolcak
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
tedirgin SaZaN yazdı:Rusan ın da dediği gibi turna şu an yasak,tatlı su için biraz verimsiz dönemdeyiz,eğer gidecek bir nehir varsa 5-6-7-8 no kancalar ile dip oltası yapıp hamsiyi yem olarak kullanarak kum balığı avı yapabilirsin,tutması zevkli yemesi zahmetlidir,rastgele..![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
Öncelikle Allah bol balık nasip etsin abi bizde avcılık zevkini en iyi şekilde,düzgünce yaşayalım.Tavsiye için teşekkür ederim deniyebilirim abi.
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU